Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-0: Πήρε το Σούπερ Καπ, με πρωταγωνιστή Νεϊμάρ και γκολ από Μέσι και Ράμος! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-0: Πήρε το Σούπερ Καπ, με πρωταγωνιστή Νεϊμάρ και γκολ από Μέσι και Ράμος! (video)

«Αστεράτη» βραδιά για την Παρί Σεν Ζερμέν αποδείχθηκε ο τελικός του Σούπερ Καπ απέναντι στη Ναντ, με τους Παριζιάνους να επικρατούν με 4-0, με χαρακτηριστική ευκολία, με τους Νεϊμάρ, Μέσι και Σέρχιο Ράμος να βάζουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ!

Μία Παρί Σεν Ζερμέν από άλλο πλανήτη έκανε την εμφάνισή της στον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Ναντ, με τους Παριζιάνους να έχουν σε εξαιρετική ημέρα τον Νεϊμάρ, που συμμετείχε σε τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, στο άνετο 4-0!

Αναλυτικότερα, ο Βραζιλιάνος επέλεξε αρχικά να βρει τον Λιονέλ Μέσι, στο 22ο λεπτό, προκειμένου να βάλει ο… αγαπημένος του συμπαίκτης το πρώτο επίσημο γκολ της σεζόν.

Εν συνεχεία, έκανε το 2-0 με φοβερή εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, για να έρθει ο Σέρχιο Ράμος στο 57ο λεπτό και να θυμηθεί όσα έκανε με την Ρεάλ Μαδρίτης, στα κρίσιμα παιχνίδια, των τελικών που συμμετείχε.

Ο Ισπανός «έγραψε» το 3-0 και ο Νεϊμάρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, έπειτα από πέναλτι και αποβολή του Καστεγιέτο, από τα έντεκα βήματα. Κάπως έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, μετρώντας έξι συνεχόμενες νίκες πλέον σε φιλικά και επίσημα, ούσα αήττητη από το 3-0 της Μονακό, τον Μάρτιο του 2022!

Παρί (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Χακίμι (79’ Μουκιέλε), Κιμπεμπέ, Ράμος, Μέντες (68’ Μπερνάτ), Βεράτι (79’ Παρέδες), Μαρκίνιος, Βιτίνια (68’ Ντανίλο Περέιρα), Νεϊμάρ, Μέσι, Σαράμπια (84’ Καλιμουεντό).

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόντ, Καστεγέτο, Τζιροτό, Παλουά, Άπια (79’ Φάμπιο), Σισοκό, Κιριβέλα (65’ Μοσταφά Μοχάμεντ), Κοκό (65’ Μουτουσαμί), Μπλας, Γκεσάντ (78’ Κορσιά), Σιμόν.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0