Football Talk

Κιελίνι: «Το 2010 έφτασα κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Κιελίνι: «Το 2010 έφτασα κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι έδωσε συνέντευξη στην ισπανική «Marca», όπου μεταξύ άλλων έκανε γνωστό ότι το 2010 βρέθηκε πολύ κοντά στο να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Συνέντευξη στην ισπανική «Marca» έδωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να πάει στην Αμερική και το MLS, στον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει αλλά και στο πόσο κοντά βρέθηκε στο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010! 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός:

Για την επιλογή του να πάει στο MLS: «Ήθελα μια νέα εμπειρία και η ομάδα που επέλεξα ήταν η καλύτερη επιλογή για τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποκτήσει το 2021: «Δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν σκέφτηκα να αγωνιστώ για κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, διότι είμαι πάρα πολύ δεμένος με τη Γιουβέντους. Έφτασα κοντά στο να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πολλά χρόνια πριν, το 2010».

Για το τι έγινε και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή: «Δεν ξέρω, ήμουν πολύ νέος. Οι σύλλογοι δεν τα βρήκαν. Νομίζω όμως πως είμαι τυχερός που αγωνίστηκα για μια ολόκληρη καριέρα στη Γιουβέντους. Φυσικά, η Ρεάλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Πάντα τη συμπαθούσα, παρά το γεγονός πως είχα αρκετές ήττες απέναντί της».

Για το αν μετανιώνει που δεν έπαιξε στη Ρέαλ: «Όχι, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Νιώθω τυχερός που πέρασα τόσα χρόνια και έγραψα ιστορία με τη Γιουβέντους».

Για τον Αντσελότι: «Οι επιτυχίες του μιλούν από μόνες τους. Κρίμα που δεν ήμουν ποτέ σε κάποια ομάδα του, θα ήθελα πολύ να με προπονήσει διότι είναι από τους κορυφαίους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει: «Σίγουρα ο Ιμπραΐμοβιτς. Μετά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σκοράρει πάρα πολλές φορές εναντίον μου».

Για το ότι η Ιταλία είναι εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γιατί είναι η δεύτερη φορά που δεν καταφέρνουμε να προκριθούμε μέσα σε λίγα χρόνια. Πρέπει να κάνουμε μια επανεκκίνηση και να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα και να μην χάσουμε άλλο χρόνο».


www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0