Football Talk

Μπασινάς: «Με ξένους διαιτητές στη Ριζούπολη δεν θα άρχιζε το παιχνίδι!» (video)

Μπασινάς: «Με ξένους διαιτητές στη Ριζούπολη δεν θα άρχιζε το παιχνίδι!» (video)

Ο Άγγελος Μπασινάς μίλησε για την Ριζούπολη και όλα όσα έζησε!

Ο Άγγελος Μπασινάς σε συνέντευξη του στους «Betarades» μίλησε για την φυγή του από τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο παιχνίδι στη Ριζούπολη, κάνοντας το δικό του σχόλιο!

Το σχόλιο του Μπασινά:

Για το τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό: «Με ενόχλησε επειδή ήμουν ξεκάθαρος. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω μία μεταγραφή μέχρι τις 31 Αυγούστου. Με φώναξαν 21 Σεπτέμβρη να λύσουμε το συμβόλαιο. Με πείραξε πολύ. Ήμουν 12 χρονών στην Παιανία και έφυγα 29. Ήμουν 5 μήνες χωρίς ομάδα και δεν μπόρεσα να πάρω μεταγραφή. Έπαιξα πολλές φορές επιβαρύνοντας την υγεία μου και το ξέρουν. Δεν μπορεί να μου δώσει εξήγηση κανένας.

Με ήθελαν οι Τζένοα και Μπέρμιγχαμ. Κάθισαν 4 ώρες έξω από τα γραφεία του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι της ομάδας τους είπαν ”περάστε άλλη στιγμή”. Ο κ. Μαλεζάνι είπε πως δεν μπορούσα να προσφέρω άλλο. Εγώ του είχα πει πως δεν έφταιγα μόνο εγώ και άλλοι δύο τρεις για την απώλεια του πρωταθλήματος. Η διοίκηση άκουσε εκείνον που ήταν εκεί 3 μήνες και όχι εμένα που πέρασα στην ομάδα 19 χρόνια».

Για το ντέρμπι της Ριζούπολης: «Στον Παναθηναϊκό έπρεπε να πουν «πάρτε το πρωτάθλημα». Ο κ. Μποροβήλος μπορεί να λέει μόνο για τον εαυτό του. Εμείς το ζήσαμε οι ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να αποτρέψουμε τη διεξαγωγή του αγώνα. Με ξένο διαιτητή δε θα άρχιζε ποτέ το παιχνίδι. Από κει και πέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο διέλυσε. Όποια ομάδα ήθελε να πάρει ένα αποτέλεσμα, χρησιμοποιούσε τρόπους τραμπουκισμού. Αν δεν είχε γίνει εκείνο το παιχνίδι, μπορεί να είχαμε θέσει νέες βάσεις.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι τη Ριζούπολη πήγαινε στους 8, στους 16, στο UEFA. Μετά τη Ριζούπολη πόσα χρόνια έχει να διεκδικήσει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός; Μόνο με ένα σκασμό λεφτά τα κατάφερε».

Για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον: «Ο Παναθηναϊκός μου άλλαξε τη ζωή. Είναι φοβερά τιμητικό να παίζεις για αυτήν την ομάδα. Διαφέρει από όλες τις ομάδες. Αν καταφέρει να ξαναβγεί Ευρώπη, θα το καταλάβεις. Είναι άλλη ποδοσφαιρική πάστα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0