Football Talk

Ολυμπιακός: Με νέο προπονητή κόντρα στη Σλόβαν, με άλλη ομάδα τον Σεπτέμβρη

Ολυμπιακός: Με νέο προπονητή κόντρα στη Σλόβαν, με άλλη ομάδα τον Σεπτέμβρη
Η συμφωνία για τη λήξη της συνεργασίας με τον Μαρτίνς, το φαβορί για να τον διαδεχθεί, η προσπάθεια για Μπάρντι και εξτρέμ και η ειλημμένη απόφαση για σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Σε περίοδο σημαντικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα μπαίνει ο Ολυμπιακός, καθώς τον προβληματισμό για την εικόνα της ομάδα τους τελευταίους μήνες, διαδέχθηκε η απόφαση για σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα από όλα στο θέμα του προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «τελειώσει» ουσιαστικά αμέσως μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα και τις τελευταίες ώρες η διοίκηση φαίνεται πως έφτασε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό για τη λήξη της συνεργασίας τους.

Το πιο πιθανό είναι το «διαζύγιο» να ανακοινωθεί την Δευτέρα (01/08). Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές με προπονητές για την επόμενη μέρα και φαβορί παραμένει ο 39χρονος Ισπανός πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ και άλλοτε βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα, Κάρλος Κορμπεράν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και στόχο είναι να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας την Πέμπτη στο πρώτο ματς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στους Πειραιώτες. Για την ακρίβεια θα είναι μια από τις πολλές που αναμένεται να συμβούν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τον Σεπτέμβρη. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις στα χέρια τους  και δεν αποκλείεται να μην συμπεριλαμβάνονται στην επόμενη μέρα. Στη Σαουδική Αραβία έγραψαν για τον Κώστα Μανωλά, υπάρχει έντονη φημολογία πως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους Παπασταθόπουλο, Ελ Αραμπί, ενώ προς αποχώρηση φαίνεται πως βρίσκονται αρκετοί ακόμα παίκτες από αυτούς που υπολογίζονταν μέχρι τώρα. 

Φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν θα… μείνει από παίκτες. Ήδη οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λεβάντε για την απόκτηση του 27χρονου Βορειομακεδόνα μεσοεπιθετικού, Ένις Μπάρντι και διαπραγματεύονται ακόμα αρκετές περιπτώσεις παικτών.Η κινητικότητα είναι έντονη τις τελευταίες μέρες και θα κορυφωθεί με την έλευση του νέου προπονητή ώστε να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός στα πρότυπα του dna της ομάδας που είχε χαθεί τελευταία. 

Σε ότι αφορά τη λίστα που δηλώθηκε για τα ματς με τους Σλοβάκους, οι Πειραιώτες μπορούν να κάνουν δύο αλλαγές έως και 24 ώρες πριν από το πρώτο ματς και θα τις κάνουν και τις δύο. Η μία θα είναι ο νεοφερμένος Ισραηλινός αριστερός μπακ, Ντόρον Λάιντνερ. Η άλλη θα αφορά μεταγραφή.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0