Football Talk

Το BN Sports φιλοξενήθηκε σε αφιέρωμα της FIFA για τον Ίνμπομ Χουάνγκ!

Το BN Sports φιλοξενήθηκε σε αφιέρωμα της FIFA για τον Ίνμπομ Χουάνγκ!
Σε αφιέρωμα της FIFA για τον 23χρονο ΝοτιοκορεάτηΊνμπομ Χουάνγκ, ο δημοσιογράφος Στιβ Χαν επικοινώνησε με το BN Sports και σκιαγράφησε τον Ολυμπιακό, αλλά και το πρότζεκτ του διεθνή μέσου μέσα από την ομάδα.

Λίγες ώρες πριν την άφιξη του Χουάνγκ στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, η Κορεάτικη εκδοχή της FIFA πραγματοποίησε ρεπορτάζ με βασικούς άξονες το παρασκήνιο πίσω από το deal, το προφίλ των «ερυθρόλευκων», αλλά και τα οφέλη που αποκομίζει ο παίκτης... 

Στη διαδικασία κατανόησης της ελληνικής πραγματικότητας, ο Αντώνης Νιανιάς εκπροσώπησε το BN Sports και προσπάθησε να εξηγήσει τα οφέλη που παρέχουν οι Πειραιώτες στον παίκτη, αλλά και τον ρόλο που θα έχει στο αγωνιστικό πλάνο.

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν προτού έρθει ο σοκαριστικός αποκλεισμός από τη Μακάμπι Χάιφα, οπότε στη συνάρτηση παραμένει τόσο η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς. Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA...
1591_1.jpg

«Ο Χουάνγκ αποκτήθηκε με σκοπό να αγωνιστεί ως ένας σύγχρονος box to box μέσος, ο οποίος θα πατάει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Αποκτήθηκε εξ αρχής για να αγωνίζεται δίπλα στον αμυντικό μέσο, ωστόσο υπό συνθήκες θα τον δούμε να έχει ρόλο δεκαριού, ακόμη και πίσω από τον επιθετικό. Είναι στη φύση του Πέδρο Μαρτίνς να πειραματίζεται με τους ρόλους, χρησιμοποιώντας έναν παίκτη σε διαφορετικές θέσεις.
459.jpg

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό, υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος θα επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ακόμη και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, τότε πιθανότατα θα αγωνίζεται σε αυτούς του Γιουρόπα. Έχει κατακτήσει οκτώ από τα δέκα τελευταία πρωταθλήματα, ενώ συνολικά διαθέτει στο παλμαρέ του 47 τίτλους. 

Αναφορικά με το μοντέλο λειτουργίας των τελευταίων ετών, ο σύλλογος θυμίζει τον Άγιαξ και την Πόρτο... στη λογική ότι χρησιμεύει ως σκαλοπάτι ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ και γενικότερα μπορεί να χρησιμεύσει ως σκαλοπάτι για την καριέρα του Ίνμπομ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0