Football Talk

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - ΟΦΗ 4-1: Πληγώθηκαν στον αέρα, αλλά άρεσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί (video)

Γκόου Αχέντ Ιγκλς - ΟΦΗ 4-1: Πληγώθηκαν στον αέρα, αλλά άρεσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί (video)
Στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς φιλοξενήθηκε ο ΟΦΗ, ο οποίος ηττήθηκε από τους οικοδεσπότες με σκορ 4-1. Διπρόσωπη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια η οποία δέχτηκε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος, αλλά παρουσίασε θετικά στοιχεία μέχρι την λήξη του 90λεπτου.

Τρεις φορές πληγώθηκε από κεφαλιές αντιπάλων, αλλά έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο ΟΦΗ από την ευρείας έκτασης ήττα από τους Ιγκλς, με αρκετές δοκιμές που περιείχαν τόσο παλιούς γνώριμους, όσο και τα νέα μεταγραφικά πρόσωπα.


Πιο έτοιμη και με ορθολογικό ποδόσφαιρο η ολλανδική ομάδα πραγματοποίησε θετικό 45λεπτο και βρήκε τρία γκολ απέναντι στον μουδιασμένο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς βασικούς, παίκτες που βρισκόταν από την περσινή σεζόν στην ομάδα, δυσκολεύτηκε πολύ να αντιδράσει στο παιχνίδι των γηπεδούχων. 

Το 1-0 ήρθε μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Στόκερς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, προσπέρασε τον Επασί και ευστόχησε σε κενή εστία ενώ ακολούθησαν διαδοχικά χτυπήματα από εναέριες μονομαχίες.


Σε πρώτη φάση ο Λίντμπεργκ διεύρυνε το προβάδισμα στο 15', προλαβαίνοντας με κεφαλιά τον Γιαννούλη, για να τριτώσει το κακό οκτώ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.


Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ακολούθησε η ώρα του Φοντάν, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και έστειλε την μπάλα με άνεση στα δίχτυα των Κρητικών.

 

Στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους Ιγκλς να βρίσκουν τέταρτο γκολ μόλις τέσσερα λεπτά από την έναρξη. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Κάουπερς, ο οποίος βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και νίκησε με υποτυπώδη ευκολία τον προτιέρο του ΟΦΗ.

 

Παρόλα αυτά οι Κρητικοί αντέδρασαν και παρουσίασαν εντελώς αλλαγμένο πρόσωπο, με την προσθήκη του Νέιρα στην ενδεκάδα να δημιουργεί προβλήματα στους Ολλανδούς. Στο 71ο λεπτό μάλιστα κατόρθωσε να βρει δίχτυα, έπειτα από διαδοχικές χαμένες προσπάθειες τόσο των συμπαικτών του, όσο και του ίδιου. Το γκολ προήλθε έπειτα από υψηλή πίεση και κλέψιμο του Τοράλ, ο οποίος μοίρασε στον Αργεντίνο συμπαίκτη του που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι.

 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ντε Λανζ, Ντέιλ, Φοντάν, Κάουπερς, Ίντζες, Λίντχορστ, Λιντμπεργκ, Ρόμενς, Γουίλουμσον, Έντβαρντσεν, Στόκερς

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Γουές, Γιαννούλης, Διαμαντής, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Φαν Ντούιντεν

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0