Football Talk

Kλοπ για Euro Γυναικών: «Απίστευτα υψηλό επίπεδο, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο»

Kλοπ για Euro Γυναικών: «Απίστευτα υψηλό επίπεδο, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο»
Στο πολύ καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και στις  δύο φιναλίστ του Euro 2022, Αγγλίας και Γερμανίας, στάθηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ.
Θαυμαστής του Euro Γυναικών που πραγματοποιείται στα γήπεδα της Αγγλίας δήλωσε ότι είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στο Sky Sports.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοργάνωση, εκθείασε το επίπεδο των ομάδων και έκανε ειδική αναφορά στις δύο φιναλίστ, Αγγλία και Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κλοπ στο Sky Sports:

Είναι ένα φοβερό τουρνούα, το ξέραμε πριν ξεκινήσει η διοργάνωση γιατί η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί. Τακτικά βρίσκεται σε απίστευτα υψηλό επίπεδο, τεχνικά βρίσκεται επίσης σε απίστευτα υψηλό επίπεδο. H ένταση στα παιχνίδια είναι τρομακτική, κάτι που φανερώνει ότι και στο αθλητικό και σωματικό κομμάτι τα πράγματα είναι επίσης σε κορυφαίο επίπεδο. Ειλικρινά απολαμβάνω να το παρακολουθώ, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν γιατί πραγματικά αυτή η διοργάνωση είναι μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο γυναικών».

«Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι το οριακό φαβορί γιατί παίζει στην έδρα της, όμως και η Γερμανία έχει μια φανταστική ομάδα και έχει τις δικές της πιθανότητες».


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0