Football Talk

Λαπόρτα: «Θα θέλαμε πολύ o Μέσι να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Θα θέλαμε πολύ o Μέσι να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, σε δηλώσεις του έδειξε την θέληση που υπάρχει στην ομάδα για να γυρίσει ο Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα» και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Αισιόδοξος εμφανίσθηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, σχετικά με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Καταλανών, όλοι στους «μπλαουγκράνα» επιθυμούν την επιστροφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Λαπόρτα: 

«Η θητεία του Λέο δεν ολοκληρώθηκε όπως όλοι θέλαμε. Τελείωσε με συνθήκες που υπαγορεύονταν από οικονομικά ζητήματα. Από αυτή την άποψη έχουμε μια ηθική υποχρέωση απέναντί του. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, για να χειροκροτηθεί από όλο το γήπεδο. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Προσωπικά νιώθω συνυπεύθυνος για αυτή την κατάληξη. Όμως νομίζω πως ήταν ένα προσωρινό τέλος και η φιλοδοξία μας θα γίνει πραγματικότητα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0