Football Talk

Ολυμπιακός: Οι 7 πιθανοί αντίπαλοι στα play offs του Europa League

Ολυμπιακός: Οι 7 πιθανοί αντίπαλοι στα play offs του Europa League

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός «υποβιβάστηκε» στο Europa League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει για τον τρίτο προκριματικό γύρο την Σλόβαν Μπρατισλάβας και δύο μέρες πριν από το πρώτο ματς με τους Σλοβάκους θα γνωρίζει και τον αντίπαλο του στα play offs.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τρόπο διεξαγωγή της κλήρωσης δεν θα υπάρχουν ισχυροί και αδύναμοι αλλά γκρουπ τεσσάρων διαφορετικών προτεραιοτήτων.

Συγκεκριμένα, στο γκρουπ με την πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται επτά ομάδες που έχουν μπει στη διοργάνωση με εισιτήριο Κυπελλούχου και είναι από χώρες που ήταν στις θέσεις 9-15 του UEFA ranking για το 2021.

Στο γκρουπ με τη δεύτερη προτεραιότητα θα βρεθούν οι έξι ηττημένοι από τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και συγκεκριμένα από το μονοπάτι των πρωταθλητών.

Στο γκρουπ με την τρίτη προτεραιότητα βρίσκονται οι πέντε νικητές του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League από το μονοπάτι των πρωταθλητών. Στο συγκεκριμένο γκρουπ θα βρίσκεται και το ζευγάρι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στο τελευταίο γκρουπ, με τη χαμηλότερη προτεραιότητα, θα βρεθούν οι δύο νικητές από το κυρίως μονοπάτι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα προκύψει από το πρώτο γκρουπ εκεί οπού υπάρχουν αρκετές ομάδες που μόνο «εύκολες» δε μπορεί να θεωρηθούν. Συγκεκριμένα οι 7 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι οι:

Γάνδη (Βέλγιο)

Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)

Χαρτς (Σκωτία)

Ομόνοια (Κύπρος)

Σίβασπορ (Τουρκία)

Ντνίπρο (Ουκρανία)

Σίλκεμποργκ (Δανία)

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου (14:00) και δύο μέρες μετά ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Σλόβαν, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 11 Αυγούστου στη Μπρατισλάβα.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0