Football Talk

Ολυμπιακός: Η «Θύρα 7» στο Ρέντη – «Πέδρο έκλεισε ο κύκλος σου»

Ολυμπιακός: Η «Θύρα 7» στο Ρέντη – «Πέδρο έκλεισε ο κύκλος σου»

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε στους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα από την Μακάμπι Χάιφα και το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Πέδρο Μαρτίνς. Στην προπόνηση της Πέμπτης έδωσαν το παρών οργανωμένοι οπαδοί της «Θύρας 7» και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους στους παίκτες της ομάδας για την εικόνα στα δύο παιχνίδια με τους Ισραηλινούς, απαίτησαν άμεσα αλλαγή νοοτροπίας και ακολούθως ζήτησαν να μιλήσουν και με τον Πέδρο Μαρτίνς όπως και έγινε.

Αφού τον ευχαρίστησαν για όσα έχει προσφέρει του τόνισαν, μεταξύ άλλων, πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει καθώς δε μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Φαίνεται πια πως και ο ίδιος ο Πορτογάλος καταλαβαίνει πως αποτελεί ξένο σώμα και εκτιμάται πως από το πρωί της Παρασκευής θα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους «Πειραιώτες».

Την ίδια ώρα η διοίκηση του Ολυμπιακού ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με προπονητές για την επόμενη μέρα με τις εξελίξεις να προσδιορίζονται σύντομα, ακόμα και πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας την ερχόμενη Πέμπτη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0