Football Talk

Βαθμολογία UEFA: Μένει 16η η Ελλάδα, αλλά μπαίνει σε… μπελάδες!

Βαθμολογία UEFA: Μένει 16η η Ελλάδα, αλλά μπαίνει σε… μπελάδες!

Μπορεί ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τα προκριματικά του Champions League να μην είναι καταστροφικός, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και άλλη ευκαιρία να μπουν σε ομίλους, όμως αυτός του ΠΑΟΚ καθιστά δύσκολη την θέση της Ελλάδας στην βαθμολογία της UEFA, παρότι προς το παρόν παραμένει 16η!

Η καταστροφή με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη Ιούλιο μήνα ολοκληρώθηκε και το ελληνικό ποδόσφαιρο μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός συνέχειας Champions League, αλλά θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει στους ομίλους είτε του Europa League, είτε του Europa Conference League, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός Ευρώπης από τον πρώτο γύρο που κλήθηκε να περάσει και μόνο ο Άρης συνεχίζει αλώβητος, έχοντας πραγματοποιήσει δύο νίκες.

Αυτό σημαίνει πως η χώρα μας μένει για την ώρα στη 16η θέση και περιμένουμε με αγωνία τι θα κάνουν από εδώ και πέρα οι άλλοι τρεις εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης, με την δυνατότητα πάντως να ανέβουμε ψηλότερα να μειώνεται αισθητά.
fdgdfgdgfd_224812_1_-_Αντιγραφή_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0