Football Talk

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας 1-1: Έβγαλε μόνος τα «μάτια» του και αποχαιρέτησε την Ευρώπη (video)

ΠΑΟΚ – Λέφσκι Σόφιας 1-1: Έβγαλε μόνος τα «μάτια» του και αποχαιρέτησε την Ευρώπη (video)

Οδυνηρός αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Λέφσκι Σόφιας (1-1) και… αντίο Ευρώπη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες και πολλά νεύρα. 

Δεν έβγαλε αντίδραση, έκανε λάθη στην άμυνα και το πλήρωσε με αποκλεισμό από την Ευρώπη από… Ιούλιο μήνα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αδυνατεί να δημιουργήσει, να σκοράρει και να αμυνθεί. Μεγάλος προβληματισμός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, που για μία ακόμα φορά δεν καταφέρνει να «σπάσει» την κατάρα και να ανατρέψει αγώνα που έχει ηττηθεί με διαφορά δύο γκολ στα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ένταση αλλά υπήρχε νευρικότητα, κυρίως στο χώρο του του κέντρου, με συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργηθεί αξιόλογη ευκαιρία στα πρώτα 15’. Με μόνη εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Νάρεϊ εκτός περιοχής που κατέληξε άουτ. 

Στο 25ο λεπτό ήρθε από του πουθενά ένα λάθος του Λύρατζη, ο οποίος με κακή πάσα πίσω για τον Κοτάρσκι, έβγαλε μόνο του τον Ρονάλντο και αυτός «πάγωσε» την Τούμπα για το 1-0. Βάζοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά» με την πλάτη στο τοίχο. 

Δημιουργώντας προβλήματα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν μπόρεσε να απειλήσει για ένα ολόκληρο ημίχρονο την εστία της Λέφσκι και του Μιχαίλοβ

Με τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Μπίσεβαρ και Βιεϊρίνια και η ισοφάριση ήρθε στο 56’ από τον Ντάντας, ύστερα από πίεση του Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού. 

Ο Πορτογάλος μέσος βρέθηκε σε τετ-α-τετ και με σχετική άνεση έκανε το 1-1 απέναντι στον Μιχαίλοβ.  

Ωστόσο, ένα ανόητο μαρκάρισμα του Αουγκούστο άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 72'. Ενώ λίγα λεπτά και ο αρχηγός της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, αποβλήθηκε με δύο κίτρινες, μία για σκληρό μαρκάρισμα και μία επιπλέον για διαμαρτυρία, αφήνοντας την ομάδα του με εννέα και εκτός... Ευρώπης.  

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (66’ Κούτσιας), Κάργας (72’ Σβαμπ), Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες (46’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ντάντας, Κουαλιάτα (46’ Μπίσεσβαρ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ

Λέφσκι Σόφιας (Στανιμίρ Στόιλοφ): Μιχαίλοβ, Πετρί, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ, Κάαπ, Κράστεβ, Μιλάνοβ (85' Πέτκοβ), Ρονάλντο (82' Κράεβ), Μπαρί (90+2' Μίτκοβ), Ουέλτον (90+2' Τσουνάμι)

Φοίβος Πεφάνης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0