Football Talk

Οπαδοί Ατλέτικο: «Δεν δεχόμαστε την μεταγραφή του Κριστιάνο, ακόμη και αν φέρει ευρωπαϊκό»!

Οπαδοί Ατλέτικο: «Δεν δεχόμαστε την μεταγραφή του Κριστιάνο, ακόμη και αν φέρει ευρωπαϊκό»!

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλουν τον Ρονάλντο στην ομάδα τους και το ξεκαθαρίζουν με κάθε τρόπο

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έστειλαν μήνυμα εντός γηπέδου πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ευπρόσδεκτος στη Μαδρίτη, καθώς σήκωσαν πανό, το οποίο έγραφε «Ο CR7 δεν είναι ευπρόσδεκτος». Παρόλα αυτά, δεν έμειναν εκεί και προέβησαν σε ανακοίνωση και τοποθετήθηκαν επίσημα.

Αναλυτικά όσα λέει η ανακοίνωση:

«Δεδομένης της πιθανότητας η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι κάτι περισσότερο από μια απλή φήμη, εκφράζουμε την απόλυτη αντίθεσή μας για οποιαδήποτε φερόμενη ένταξη στον σύλλογό μας. Ο προαναφερθείς παίκτης αντιπροσωπεύει το ακριβός αντίθετο των αξιών που είναι τα χαρακτηριστικά της Ατλέτικο μας, όπως η προσπάθεια, η γενναιοδωρία, η απλότητα και η ταπεινοφροσύνη.

Ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που ένας παίκτης στο τέλος της καριέρας του όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορούσε να μας εξασφαλίσει έναν τίτλο, δεν θα δεχόμασταν την υπογραφή του. Η αίσθηση του να ανήκεις στην Ατλέτικο μας, δεν είναι κάτι που μπορεί να φτάσει, οπότε δεν θα μπορούσε ποτέ να χαίρει της στοργής ή της αναγνώρισής μας. Ως εκ τούτου, ζητάμε από τον σύλλογο να απορρίψει την πιθανή υπογραφή του, εάν το έχει ποτέ σκεφτεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0