Football Talk

Ολυμπιακός: Σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ ο Πέδρο Μαρτίνς
Η βαριά ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα, ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από το Champions League και η κάκιστη εικόνα της ομάδας έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Τα μηνύματα υπήρχαν εδώ και καιρό και όσα ιστορικά έγιναν το βράδυ Τετάρτης (27/7) στο «Γεώργιος Καραισκάκης» φαίνεται πως ξεχείλησαν το ποτήρι της υπομονής. Το 0-4 από τη Μακάμπι, η πιο βαριά εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο «λιμάνι» αφού ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμάται πια πως πολύ δύσκολα μπορεί να… γυρίσει το χαρτί. 

Η κατά κανόνα κακή εικόνα της ομάδας από την περσινή σεζόν συνεχίστηκε και στα δύο πρώτα φετινά ματς με αποτέλεσμα να χαθεί ένας εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν. Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά μετά από 25 ολόκληρα χρόνια που οι Πειραιώτες για δύο συνεχόμενα χρόνια δεν θα παρευρεθούν στην γιορτή του ευρωπαικού ποδοσφαίρου. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μακροβιότερος στην ιστορία της ομάδας ανέλαβε για ακόμα μια φορά την ευθύνη, μίλησε ξανά για την πιο δύσκολη στιγμή από τότε που μετακόμισε στον Πειραιά, αλλά δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν προτίθεται να παραιτηθεί. Πλέον, η… μπάλα βρίσκεται στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα και σε αυτήν φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να συμπεριλαμβάνεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0