Football Talk

Σούντγκρεν: «Περάσαμε δίκαια, ήμασταν πιο γενναίοι, περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό»!

Σούντγκρεν: «Περάσαμε δίκαια, ήμασταν πιο γενναίοι, περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό»!

Στην ανωτερότητα τη Μακάμπι Χάιφα στις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Σουηδός αμυντικός, Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του πέρασε δίκαια και πως ανέμενε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν καλύτεροι.

Τις πρώτες του σκέψεις μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα, παρέθεσε στην κάμερα της COSMOTE TV ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του ήταν ανώτερη και πως ο αντίπαλός της δεν ήταν στο επίπεδο που ο ίδιος τον περίμενε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να έρθουμε εδώ με αυτούς τους τρελούς φιλάθλους και να κερδίσουμε με 4-0 δεν είναι εύκολο. Ήμασταν ενωμένοι όμως και τα καταφέραμε. Μπορούμε να το γιορτάσουμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της Μακάμπι, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως περίμενε να δει περισσότερα από τον Ολυμπιακό.

«Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από τον Ολυμπιακό με βάση το υλικό που έχουν. Όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω πως το 4-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Σε αυτά τα ματς μετρά ποιος είναι πιο γενναίος και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε πιο γενναίοι», ήταν τα λόγια του.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0