Football Talk

Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League!

Τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League!

Περνάμε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League στον τρίτο και τα νέα ζευγάρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι γεγονός, με τον Ολυμπιακό να μην συμπεριλαμβάνεται στην συζήτηση, μετά τον αποκλεισμό που βίωσε από τη Μακάμπι Χάιφα, που θα συναντήσει τον Απόλλωνα Λεμεσού!

Με την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα ολοκληρώθηκε ο δεύτερος προκριματικός γύρος του Champions League και πλέον, τα ζευγάρια της επόμενης φάσης έχουν «κλειδώσει», με την αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» να τίθεται αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Λεμεσού, υποδεχόμενη την κυπριακή ομάδα αρχικά στην έδρα της.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχουν οι αναμετρήσεις της Λουντογκόρετς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Μονακό με την Αϊντχόφεν, ενώ η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου υποδέχεται τη Μίντιλαντ στην Πορτογαλία, ούσα το φαβορί.

Τέλος, πλεονέκτημα φαίνεται πως έχει η Ρέιντζερς κόντρα στην Σεν – Ζιλουάζ, με την ρεβάνς στην Σκωτία, ενώ η Ζαλγκίρις που απέκλεισε απρόσμενα τη Μάλμε, θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και με τη Μπόντο Γκλιμτ!

Αναλυτικά τα ζευγάρια του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, με τα πρώτα ματς να διεξάγονται στις 2 και 3 Αυγούστου και στις 9 οι ρεβάνς:

Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού

Καραμπάγκ – Φερεντσβάρος

Λουντογκόρετς – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σέριφ Τίρασπολ – Βικτόρια Πλζεν

Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ - Ρέιντζερς

Μπόντο Γκλιμτ – Ζαλγκίρις

Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0