Football Talk

Λέστερ: Η μοναδική ομάδα στα… επτά κορυφαία πρωταθλήματα που δεν έχει κάνει μεταγραφή!

Λέστερ: Η μοναδική ομάδα στα… επτά κορυφαία πρωταθλήματα που δεν έχει κάνει μεταγραφή!

Αν αντιληφθεί κανείς το μέγεθος του πράγματος που συζητάμε, θα καταλάβει πως είναι σχεδόν αδύνατο να ισχύει. Και όμως, είναι μία πραγματικότητα! Η Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα της Premier League, αλλά και η μόνη στα επτά κορυφαία πρωταθλήματα, που δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία μεταγραφική κίνηση! Καμία…

Κάθε σύλλογος της Premier League έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία μεταγραφική κίνηση. Από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, μέχρι την Μπόρνμουθ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Από τις ομάδες που διεκδίκησαν την Ευρώπη, μέχρι τη Νόριτς, τη Μπέρνλι και την Γουότφορντ, που πέρυσι υποβιβάστηκαν από την κορυφαία τη τάξει, κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ακόμη και οι σύλλογοι της National League που φέτος θα είναι ξανά 24, μιας και ανέβηκαν από δύο από την South League και τη North League, έχουν αποδειχθεί ενεργές στο μεταγραφικό παζάρι. Είτε αναφερόμαστε στη Ρέξαμ, είτε στην Όλνταμ, που είναι και η μοναδική ομάδα που έχει παίξει στην Premier League, αλλά πλέον αγωνίζεται στην πρώτη μη επαγγελματική κατηγορία του «Νησιού».

Η συνέχεια του κειμένου στο England365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0