Football Talk

Τσούμπερ: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα, όλη η ομάδα προσπαθεί» (video)

Τσούμπερ: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα, όλη η ομάδα προσπαθεί» (video)
Στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα αλλά και την αισιοδοξία που έχει λόγω αυτής, στάθηκε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ουτρέχτης, ο άσος της Ένωσης Στίβεν Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ επικράτησε και της Ουτρέχτης στο τρίτο και τελευταίο της φιλικό στην Ολλανδία και ο Στίβεν Τσούμπερ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το παιχνίδι στάθηκε στο πολύ καλό προαίσθημα που έχει για την φετινή χρονιά λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς κι αν βγάζουν πράγματα στο γήπεδο απ’ αυτά που ζητάει ο προπονητής: «Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαστε εδώ δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είμαστε κουρασμένοι. Αυτό ίσως φαίνεται και στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών, όταν αρχίζουμε τις κοντινές πάσες. Προσπαθούμε να βγάλουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας: πιέζουμε μαζί, αμυνόμαστε μαζί, κάνουμε επίθεση μαζί. Αυτό είναι το πιο θετικό έως τώρα της προετοιμασίας».

Για τη θέση του παίζοντας όλη την αριστερή πλευρά: «Αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπω διαφορά στον τρόπο που παίζω. Ολη η ομάδα προσπαθεί να παίξει σε αυτό το νέο σύστημα. Όταν προωθούμε τη μπάλα μπροστά και παίζουμε μπροστά στο ένας εναντίον ενός είναι αυτό που θέλουμε».

Για το πώς νιώθει αυτές τις ημέρες της προετοιμασίας στην ομάδα: «Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Την περασμένη σεζόν όταν δέχεσαι τόσες «σφαλιάρες» είναι δύσκολο να πεις μεγάλα λόγια. Αλλα βλέπω ότι η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή. Ανυπομονώ να παίξω στο καινούργιο γήπεδο και μπροστά στους φιλάθλους μας».

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0