Football Talk

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σπόραρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σπόραρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Αντράζ Σπόραρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις!

Ο Αντράζ Σπόραρ την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο προσκήνιο, από τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί. Στο κοντινό μέλλον, αναμένονται εξελίξεις για το αν οι πράσινοι θα προορίσουν στην προσθήκη του ποδοσφαιριστή!

Είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλής κλάσης και ο Παναθηναϊκός θα διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για την αγορά του, το οποίο ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να έχει απολαβές οι οποίες θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Τα δικαιώματα του ανήκουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία τον απέκτησε πριν περίπου δυόμιση χρόνια! Στην Πορτογαλία σε 38 εμφανίσεις έχει σημειώσει 11 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει δοθεί δανεικός στην Μπράγκα και την Μίντλεσμπρο.

Την περασμένη σεζόν ως παίκτης της Μίντλεσμπρο, αγωνίστηκε στην Championship, μετρώντας 35 εμφανίσεις, συνοδευόμενες από 8 γκολ και 2 ασίστ! Να σημειωθεί πως είναι Σλοβένος, μετράει 39 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και έχει σκοράρει 5 φορές. Αξίζει να αναφερθεί επίσης, πως έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Άνταμ Τσέριν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0