Football Talk

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον δρόμο μας - Όλα θα λυθούν με τον Κούρτιτς» (video)

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Χάσαμε τον δρόμο μας - Όλα θα λυθούν με τον Κούρτιτς» (video)
Από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκαν οι pre game δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς της Τούμπας απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας.

Αντιμέτωπος με μία πολύ δύσκολη συνθήκη και με εις βάρος του σκορ δύο τερμάτων βρίσκεται ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος μαζί με τους παίκτες του παίζουν αύριο την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Σόφιας, τις απαιτήσεις της ρεβάνς, αλλά και στο σίριαλ του καλοκαιριού που ονομάζεται Γιασμίν Κούρτιτς!

Aναφορικά με την μάχη της Τούμπας: «Είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είπα και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, πως χάσαμε το μυαλό μας, για πολλούς λόγους. Στην προετοιμασία και στα φιλικά είδατε ποιο είναι το παιχνίδι μας. Στη Βουλγαρία δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Χάσαμε το δρόμο μας».

Για το πρώτο παιχνίδι της Σόφιας: «Είπα και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, πως χάσαμε το μυαλό μας, για πολλούς λόγους. Στην προετοιμασία και στα φιλικά είδατε ποιο είναι το παιχνίδι μας. Στη Βουλγαρία δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Χάσαμε το δρόμο μας».

Μιλώντας για την παρουσία του κόσμου, τόνισε: «Θέλουμε οι φίλαθλοι μας να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο, όπως έβαλαν αυτοί σε εμάς στο πρώτο παιχνίδι».

«Βρισκόμαστε στην αρχή της αρχής στη δημιουργία της ομάδας μας και χρειαζόμαστε τους πάντες δίπλα μας. Οι παίκτες θέλουν να εκδικηθούν για το πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε. Πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι από αυτούς σε κάθε φάση, με ή χωρίς τη μπάλα».

Tέλος αναφέρθηκε στις επιλογές του, αλλά και στην υπόθεση Κούρτιτς: «Έχω αποφασίσει για την 11αδα, αλλά το παιχνίδι θα το κερδίσουν όλοι οι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι. Ο Γιάσμιν ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες μας την προηγούμενη σεζόν. Μίλησα πολύ μαζί του, θέλει να συνδέσει το μέλλον του με τον ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος ότι όλα θα λυθούν».

«Έχει περάσει μια εβδομάδα από το πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση κι όλοι θα παλέψουμε για την ανατροπή. Νομίζω πως αύριο θα είναι μια καλή αρχή για το νέο γκρουπ που έχουμε δημιουργήσει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0