Football Talk

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 2-2: Ο Ντεμπελέ έστειλε τους Ιταλούς για «νάνι», αλλά ο Κεν είχε τις απαντήσεις (video)

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους 2-2: Ο Ντεμπελέ έστειλε τους Ιταλούς για «νάνι», αλλά ο Κεν είχε τις απαντήσεις (video)
Χορταστικό το φιλικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στο Ντάλας, το οποίο έληξε με ισόπαλο 2-2. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο «showman» Ντεμπελέ, αλλά και ο Κεν που βρήκε τις λύσεις.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για όσους ξενύχτισαν η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Τσάβι και του Μάσιμο Αλέγκρι, οι οποίες αμφότερες μοίρασαν σκορ και θέαμα. Τρία τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος με την αρχή να γίνεται από τον Ντεμπελέ, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στη δεξιά πτέρυγα και έστειλε την μπάλα με περίτεχνο τρόπο στα δίχτυα του Σέζνι.
Σχεδόν άμεση ήταν η απάντηση του Κεν (σ.σ. 35ο λεπτό), με τον Ντεστ να ολιγωρεί και τον Κουαδράδο να σερβίρει ανενόχλητος στον Ιταλό επιθετικό, που σκόραρε εξ επαφής. Βέβαια ο «Ντεμπούζ» συνέχισε τον χαβά του, καθώς πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα του με τρόπο πανομοιότυπο, πανηγυρίζοντας και στις δύο περιπτώσεις σαν τον Στεφ Κάρι. Το τελικό 2-2 έγραψε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι o 22χρονοw Μόιζ (s.s. Κιν), ο οποίος δέχθηκε μπαλιά του Λοκατέλι και έκρινε τις τύχες του αγώνα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0