Football Talk

Φίτεσε – ΟΦΗ 1-2: Πήραν τη νίκη με δέκα παίκτες οι Κρητικοί! (video)

Φίτεσε – ΟΦΗ 1-2: Πήραν τη νίκη με δέκα παίκτες οι Κρητικοί! (video)
Νικητής αναδείχθηκε ο ΟΦΗ με σκορ 2-1, στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Φίτεσε, χάρη στα γκολ των Βαν Ντούνιεν και Ντιουσέ

Ο ΟΦΗ στον δεύτερο φιλικό αγώνα μετά από αυτόν με την Ουτρέχτη, φιλοξενήθηκε στο Ντριέλ της Ολλανδίας και αντιμετώπισε την Φίτεσε.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα πραγματοποιήθηκε από την ελληνική ομάδα στο 11ο λεπτό από τον Ντουρμισάι, με την μπάλα να περνάει εκτός της εστίας των Ολλανδών. Τρία λεπτά αργότερα, ο εκτελεστής του σουτ έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Βαν Ντούνινεν, καθώς ο παίκτης της ομάδας της Κρήτης τραυματίστηκε.

Στο 20ο λεπτό, ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την δεύτερη τελική με πλασέ του Βάις. Στο 40 λεπτό τα αίματα… άναψαν και ο Νέιρα αποβλήθηκε, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του παίκτη του Νίκου Νιόπλια, καθώς κάνει τάκλιν με τα δύο πόδια από πίσω.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε νικητής και οι Κρητικοί συνέχισαν στο δεύτερο με 10 παίκτες.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού, ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ μετά από μια ωραία σέντρα του Βαν Ντούνινεν. Τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν όμως, για να έρθει ο Ντιουσέ και να διπλασιάσει το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Ο Βιτεκ στο 65ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά να μειώσει το σκορ για την Φίτεσε, αλλά το δοκάρι και ο Μανδάς δεν επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Μανδάς δεν κατάφερε να απομακρύνει την απευθείας εκτέλεση του Φρεντέρικσεν, ο οποίος έκανε το 2-1 και μείωσε το σκορ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (46’ Μανδάς), Μαρινάκης, Βάις, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μελάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Ντουρμισάι (11’ Βαν Ντούνινεν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0