Football Talk

Αποχαιρέτησε τη Λειψία και ανακοινώνεται από την Παρί ο Μουκιέλε!

Αποχαιρέτησε τη Λειψία και ανακοινώνεται από την Παρί ο Μουκιέλε!

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νόρντι Μουκιέλε στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Γάλλος αποχαιρέτησε με ανάρτησή του τους φίλους της Λειψίας!

Θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της μεταγραφής του Μουκιελέ από τη Λειψία στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γάλλο να αποχαιρετά τον γερμανικό σύλλογο με μια ανάρτησή του στο Instagram.

Αναλυτικά, ο Μουκιέλε έγραψε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Λειψίας για όλα όσα έκανε για εμένα. Με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Φεύγω με βαριά καρδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους όλους όσους βοήθησαν να πετύχουμε τους στόχους μας σε καθημερινή βάση. Όσα πετύχαμε είναι και δικά σας. Προς τους συμπαίκτες μου, ας κρατήσουμε την κληρονομιά που δημιουργήσαμε ζωντανή. Προς τους προπονητές, σας ευχαριστώ. Μαζί σας ανακάλυψα το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Σήμερα είμαι καλύτερος παίκτης και καλύτερος άνθρωπος και κατάφερα να πετύχω μερικά από τα όνειρά μου χάρη σε σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο αποχαιρετιστήριό του μήνυμα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0