Football Talk

Ολυμπιακός: Τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Λάιντνερ - Το βάρος στο θέμα του εξτρέμ

Ολυμπιακός: Τότε ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Λάιντνερ - Το βάρος στο θέμα του εξτρέμ

Όπως η περίπτωση του Ιν Μπεόμ Χουάνγκ έχει μπει στην τελική ευθεία, έτσι και αυτή του Ντόρον Λάιντνερ φαίνεται πως ολοκληρώνεται άμεσα!

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Διήμερο… φωτιά για τον Ολυμπιακό λίγο πριν την μάχη με την Μακάμπι Χάιφα (27/7, στις 22:00) στα μεταγραφικά δρώμενα, με την ομάδα να κινείται δυναμικά σε δύο περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, όχι απλά συμφώνησε με τον Ιν-Μπεομ Χουάνγκ αλλά την Τρίτη (26/7) στις 12:30 θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στους πρωταθλητές και να γίνει ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Από την άλλη, ο Ντόνορ Λάιντνερ είναι ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ένας εκ των κορυφαίων ταλέντων στο Ισραήλ που έκανε τρομερά πράγματα με την Χαποέλ Τελ Αβίβ αλλά και την Εθνική ανδρών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του BN Sports, η μεταγραφή του 20χρονου άσου δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο.

Μάλιστα, αναμένεται μέχρι την Πέμπτη (28/7) να έχει κλειδώσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή που θα αγγίξει τα δύο εκατ. ευρώ. Έτσι, μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα αποτελέσουν το ζευγάρι του αριστερού άκρου της άμυνας.

Τώρα, το μόνο που απομένει και μπαίνει σε προτεραιότητα είναι η υπόθεση του εξτρέμ όπου στον Ολυμπιακό πηγάζει πως θα είναι αρκετά δυνατή κίνηση για τα άκρα. Για αυτό το θέμα όμως, ο ελληνικός σύλλογος θα πάει μετά το ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0