Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Φαν Πέρσι το… χάος – Και αν φύγει ο Κριστιάνο;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τον Φαν Πέρσι το… χάος – Και αν φύγει ο Κριστιάνο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει ακόμη στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει φύγει, παρότι δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της και παρά το γεγονός πως οι φήμες… οργιάζουν. Μένει ή φεύγει; Συμβιβάζεται με την απουσία του από το επόμενο Champions League ή επιδιώκει άμεσα την αποχώρησή του; Όπως και να έχει, αν δεν βρίσκεται στο Όλντ Τράφορντ την επόμενη σεζόν, ποιος θα βάλει τα 18 περσινά γκολ του; Πόσο μάλλον από την στιγμή που 20+ γκολ δεν έχει σκοράρει κανείς την τελευταία δεκαετία, μετά τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Γυρνάμε τον χρόνο στην σεζόν 2012-13. Στο τελευταίο δηλαδή πρωτάθλημα που κατέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην τελευταία, για να το πούμε πιο ξεκάθαρα, χρονιά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στο «τιμόνι» των «κόκκινων διαβόλων». Τότε, που ο Σκωτσέζος προπονητής είδε τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να πετυχαίνει 26 γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος, δίχως όμως να γνωρίζει πως καμία εκ των δύο ιστοριών δεν θα επαναληφθούν.

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ούτε το επόμενο πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει λάβει χώρα, ούτε κάποιος από όσους παρευρέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας την τελευταία δεκαετία, μπόρεσε να βρει δίχτυα 20+ φορές στην Premier League.

Διαβάστε την συνέχεια του κομματιού στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0