Football Talk

Μάγκνουσον: «Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτη Λεωφόρο – Έχουμε γίνει φίλοι με τον Σένκεφελντ»

Μάγκνουσον: «Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτη Λεωφόρο – Έχουμε γίνει φίλοι με τον Σένκεφελντ»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μετά την φιλική αναμέτρηση, μίλησε για τα… φλέγοντα ζητήματα του Παναθηναϊκού!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην φιλική αναμέτρηση με την Βόλο. Όπως εκμυστηρεύτηκε, η συνύπαρξη του με τον Σένκεφελντ εξελίσσεται σε μια… φιλία, ενώ σχολίασε τόσο την ανυπομονησία του να παίξει σε γεμάτη Λεωφόρο, όσο και το αν οι πράσινοι προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι μέχρι το παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League.

Aναλυτικά όσα είπε ο Μάγκνουσουν:

«Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε στην έδρα μας και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα πολύ όμορφα. Σίγουρα το ματς έληξε 0-0, αλλά στόχος είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης της σεζόν. Προπονούμαστε σκληρά και συνεχίζουμε την καλή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή. Στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο φυσικά. Ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για την συνύπαρξη του με τον Σένκεφελντ και την σχέση τους:
«Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τον Μπαρτ. Είμαστε πολύ κοντά και εκτός γηπέδου και έχουμε δημιουργήσει μια καλή φιλική σχέση. Γνωρίζουμε και οι δύο καλά αγγλικά, γεγονός που κάνει την επικοινωνία ακόμα καλύτερη. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο ένας μαθαίνει πράγματα από τον άλλον. Η σύνδεση μας στο γήπεδο γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός:
«Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησα βασικός στο γήπεδο μας. Η υποστήριξη των οπαδών είναι μοναδική και ανυπομωνώ να παίξω σε γεμάτο γήπεδο. Η υποστήριξη τους είναι σημαντική. Περιμένω να δω το γήπεδο μας γεμάτο, με τους οπαδούς να φωνάζουν και να κάνουν... τρέλες για να μας υποστηρίξουν. Ανυπομωνώ να ζήσω την καυτή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο ματς με τον Βόλο»

Για το αν η ομάδα προλαβαίνει να είναι έτοιμη μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι:
«Προπονούμαστε καθημερινά, πάρα πολύ σκληρά. Τα φιλικά είναι διαφορετικά παιχνίδια από τις επίσημες αναμετρήσεις. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για αυτά που κάναμε καλά, αλλά οφείλουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και τα μειονεκτήματα μας. Έχουμε ακόμα δέκα μέρες και μένουν ακόμη πολλές προπονήσεις. Από μεριάς μου, είμαι αισιόδοξος, η ομάδα είναι δυνατή και πρέπει να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον για να είναι όλα τέλεια».

kentriki_1.jpg

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0