Football Talk

Αστέρας Τρίπολης: Μεταξάς-προετοιμασία, σημειώσατε άσο!

Αστέρας Τρίπολης: Μεταξάς-προετοιμασία, σημειώσατε άσο!

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που δείχνει πως ο Ηρακλής Μεταξάς έχει κουμπώσει ιδανικά με την ομάδα.

Το «ζέσταμα» ενόψει της νέας σεζόν ολοκληρώνεται για τον Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα να έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της. Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει φέρει ήδη τον αέρα του στην ομάδα και το δείγμα των ποδοσφαιριστών στις φιλικές αναμετρήσεις ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το κομμάτι που περιλάμβανε προπονήσεις και φιλικά στη Γερμανία, το οποίο ήταν και το βασικό για την ομάδα της Τρίπολης. Εκεί ο 55χρονος κόουτς είχε τη δυνατότητα να κάνει τις «αλχημείες» του, δοκιμάζοντας διάφορες ενδεκάδες στα τρία παιχνίδια που διεξήχθησαν.

Η νίκη δεν είναι το παν, αλλά…

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σε όλες τις αναμετρήσεις του ο Αστέρας δεν πτοήθηκε και κατάφερε να επικρατήσει. Σίγκμπεργκερ (4-0), Βικτόρια Κολωνίας (2-1) και Μπόνερ (2-0) υποτάχθηκαν στους Αρκάδες, οι οποίοι πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες.

Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα στα φιλικά ματς δεν είναι το παν, ωστόσο σίγουρα λέει κάποια πράγματα και -προπάντων- δίνει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές. Πόσο δε μάλλον το επιβλητικό 4-0.

asteras-2.jpg

Ποιοι έχουν κάνει τη διαφορά

Κέβιν Σονί

Όχι ότι θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, αλλά ο Κέβιν Σονί αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών σε αυτό το πρώτο θετικό δείγμα της ομάδας. Ο Καμερουνέζος επιθετικός βρήκε δύο φορές δίχτυα, είχε ισάριθμες ασίστ και σε γενικές γραμμές αποτέλεσε τον πιο επικίνδυνο παίκτη της ομάδας.

Σουντάις Αλί Μπαμπά

Ρεσιτάλ έδωσε ο Σουντάις Αλί Μπαμπά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας με τη Σίγκμπεργκερ. Ο Νιγηριανός φορ έβγαλε δύο ασίστ και σκόραρε μία φορά, προκειμένου να βάλει το λιθαράκι του στη νίκη με 4-0. Επιπλέον κι εκείνος με τη σειρά του δημιούργησε ένα πλήθος ευκαιριών, πλάι στον προαναφερθέν συμπαίκτη του.

Για να είμαστε δίκαιοι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, όπως ο Γιώργος Κανελλόπουλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος ή ο Νταβίντ Καρμόνα.

asteras-1.jpg

Τι έχει απομείνει

Η προετοιμασία του Αστέρα δεν έχει τελειώσει εδώ. Όπως και πέρσι, η ομάδα θα συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο με πρωτοβουλία του Βόλου. Εκεί θα δώσει δύο παιχνίδια, το ένα κόντρα στον ΟΦΗ (7/8, 18:45) και το άλλο αναλόγως με το αν θα κερδίσει ή όχι θα είναι απέναντι σε έναν εκ των Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιπλέον στις 14 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Παναιτωλικό (η ώρα δεν έχει οριστικοποιηθεί), ενώ υπενθυμίζεται πως η εκκίνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι το σαββατοκύριακο 20-21 του ίδιου μήνα.

Τι περιμένουμε τη νέα σεζόν

Όπως έγινε αντιληπτό ο Ηρακλής Μεταξάς έχει δώσει αρκετό βάρος στο κέντρο. Φυσικά κάτι τέτοιο το γνωρίζαμε ήδη από τις μεταγραφικές του επιλογές, αφού έφερε μαζί του από τον ΠΑΣ τους Γκαρντάβσκι και Στάνκο.

Επιπλέον είδαμε μια κατά βάση επιθετική προσέγγιση από τον προπονητή την οποία δεν μπορούμε να πούμε πως δεν περιμέναμε, δεδομένων των εμφανίσεων της γιαννιώτικης ομάδας πέρσι αλλά και του Αστέρα εν γένει.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0