Football Talk

Από τον Νούνιες μέχρι τον Χάαλαντ: 5+1 παιχταράδες που σκόραραν στις καινούριες τους ομάδες με το «καλημέρα»

Από τον Νούνιες μέχρι τον Χάαλαντ: 5+1 παιχταράδες που σκόραραν στις καινούριες τους ομάδες με το «καλημέρα»
Μεταγραφικός πυρετός στο φετινό καλοκαιρινό παράθυρο, με κινήσεις οι οποίες ανατρέπουν τις ισορροπίες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Φαίνεται πως οι νέοι αστέρες των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων προσαρμόζονται γρήγορα και το BN Sports σας παρουσιάζει τα πρώτα τους γκολ υπό την καινούρια τους σκέπη.

Στην απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από την Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ απάντησε με Ντάργουιν Νούνιες. Καταλανός είναι εδώ και λίγο καιρό ο Ραφίνια, ο οποίος άφησε την Πρέμιερ Λιγκ για να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα του Τσάβι στην προσπάθεια για επιστροφή στους τίτλους. 

Νέες περιπέτειες αναζητά και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς ο οποίος μετακόμισε από τον αγγλικό βορρά στο Λονδίνο για να γίνει μέρος της νεανικής παρέας του Αρτέτα. Τελευταία ευκαιρία και για τον Γκάρεθ Μπέιλ που μετακόμισε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με σκοπό να αγωνιστεί στην Λος Άντζελες FC. Τέλος, μία κίνηση ελληνικού ενδιαφέροντος, η έλευση του Χουάν Περέα από τα... Γιάννενα στη Στουτγκάρδη.

Τι κοινό μπορεί να έχουν όλοι αυτοί; Αμφότεροι συστήθηκαν ήδη στο κοινό των ομάδων τους, σκοράροντας έπειτα από μόλις λίγα λεπτά αγωνιστικoύ ρυθμού. Ιδού και τα πειστήρια!

1. Ραφίνια (Μπαρτσελόνα - Ίντερ Μαϊάμι)

Θύμα του βέβαια υπήρξε μετέπειτα και η Ρεάλ Μαδρίτης...


2. Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι - Μπάγερν Μονάχου)


3. Ντάργουιν Νούνιες (Λειψία - Λίβερπουλ)


4. Γκαμπριέλ Ζεσούς (Άρσεναλ - Νυρεμβέργη)


5. Γκάρεθ Μπέιλ (Λος Άντζελες FC - Κάνσας Σίτι)


BONUS: Χουάν Περέα (Στουτγκάρδη - Βαλένθια)

 

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0