Football Talk

Λίνγκαρντ: «Καταλυτικοί οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης για να έρθω στη Νότιγχαμ»

Λίνγκαρντ: «Καταλυτικοί οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης για να έρθω στη Νότιγχαμ»
Ο Τζέσι Λίνγκαρντ αναφέρθηκε στον τεράστιο ρόλο που έπαιξαν οι Βαγγέλης και Μιλτιάδης Μαρινάκης, ώστε να υπογράψει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Η νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε το «μπαμ» και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Τζέσι Λίνγκαρντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Athletic» και μίλησε για τη μεγάλη συμβολή των Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη, ώστε να πάρει την απόφαση να ανοίξει αυτό το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του.

«Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ». Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα του μετέφερε ο άλλοτε συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, που μετακινήθηκε επίσης στη Νότιγχαμ, αλλά ως δανεικός από τους «κόκκινους διαβόλους».

«Μίλησα με τον Ντιν αρκετά. Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0