Football Talk

ΑΕΚ: Τελικές επαφές με Βίντα για να τον φέρει στη Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Τελικές επαφές με Βίντα για να τον φέρει στη Φιλαδέλφεια
Η ΑΕΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον διεθνή Κροάτη κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».
Σχετικά Άρθρα
Η ΑΕΚ προχωράει με σταθερά βήματα προκειμένου να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, κάνοντας δικό της τον Ντομαγκόι Βίντα. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίστηκαν το Σάββατο (23/07) και αναμένεται να κορυφωθούν τα επόμενα 24ώρα.

Ολες οι ενδείξεις συνηγορούν πως η μεταγραφή θα γίνει και ο διεθνής Κροάτης κεντρικός αμυντικός θα μπει στην OPAP Arena φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι όποιες διαφορές υπήρχαν σιγά – σιγά καλύπτονται και η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει αν προκύψει κάποιο πολύ σοβαρό… απρόοπτο. Εννοείται, όμως, πως τίποτα ακόμη δεν θεωρείται τελειωμένο. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και ο Βίντα θα υπογράψει στην ΑΕΚ για συμβόλαιο δύο ετών (ή 1+1 ή 2 χρόνια).

Η ΑΕΚ προσφέρει στον παίκτη ένα πολύ καλό συμβόλαιο (στη Μπεσίκτας έπαιρνε 3 εκατ. ευρώ το χρόνο!), χρίζοντάς τον ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ της, τουλάχιστον για την ώρα…

Αυτές τις ημέρες ο Βίντα κάνει διακοπές στην Κροατία με την οικογένειά του και περιμένει να κλείσει η συμφωνία με την ΑΕΚ και να ταξιδέψει είτε στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώσεις, είτε να μεταβεί απευθείας στο Άλκμααρ και όλα να γίνουν εκεί, όπως έγιναν με τον Πινέδα. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με την ημέρα που «σφραγιστεί» η συμφωνία, καθώς θυμίζουμε η ΑΕΚ επιστρέφει στη βάση της την Παρασκευή (29/7).

Παράλληλα, εκτός του Bίντα που η «Ένωση» θέλει να τον κλείσει τα επόμενα 24ώρα, δουλεύεται άλλη μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού με τον Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα να είναι επίσης σε πρώτο πλάνο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0