Football Talk

Γιουβέντους: Νικηφόρο το πρώτο δείγμα και αποθέωση Αλέγκρι σε Πογκμπά!

Γιουβέντους: Νικηφόρο το πρώτο δείγμα και αποθέωση Αλέγκρι σε Πογκμπά!

Η Γιουβέντους επιβλήθηκε της Τσίβας (2-0) στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, με τους Πογκμπά, Ντι Μαρία και Μπρέμερ να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Αποθέωση από τον Αλέγκρι για τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τσίβας Γκουανταλαχάρα στο Λας Βέγκας, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/7).

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό με κάποιες εκλάμψεις της «βέκια σινιόρα» να της χαρίζουν τη νίκη. Ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε από 11 παίκτες σε κάθε 45λεπτο.

Οι δυο νέοι αστέρες της ομάδας, Πολ Πογκμπά και Άνχελ Ντι Μαρία ήταν στο βασικό σχήμα ενώ πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Γκάτι. Ο Μπρέμερ χρησιμοποιήθηκε μετά την ανάπαυλα.

Το 1-0 για τους «μπιανκονέρι» έγινε στο 10ο λεπτό με τον Ντα Γκράκα και το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 80' από τον Κομπανιόν. Σειρά πλέον παίρνουν τα δύο πολύ δυνατά φιλικά που ακολουθούν, κόντρα στην Μπαρτσελόνα (27/7) και στην Ρεάλ (31/7).

Η σύνθεση της Γιουβέντους: Σέζνι (46' Περίν), Κουαδράδο (46' Μπαρμπιέρι), Ντανίλο (46' Ρουγκάνι), Γκάτι (46' Μπρέμερ), Σάντρο (46' Πελεγκρίνι), Πογκμπά (46' Ζακάρια), Λοκατέλι (46' Ροβέλα), Φατζόλι (46' Άκε), Ντι Μαρία (46' Σούλε), Κεν (46' Κούντριγκ), Ντα Γκράκα (46' Κομπανιόν)

«Ήταν ένα καλό τεστ, η ομάδα δούλεψε πολύ στο Τορίνο αυτές τις ημέρες και φαίνονται τα αποτελέσματα. Ο Πογκμπά έκανε ένα καλό ματς, υπάρχουν διάφοροι παράμετροι πάνω στους οποίους θα δουλέψει αλλά θα είναι ένα από τα σύμβολα της ομάδας. Είμαι ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες αλλά και τους νεοαποκτηθέντες», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάσιμο Αλέγκρι σχετικά με τα του αγώνα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0