Football Talk

Γουέστ Χαμ: Συμφώνησε στα 42 εκατομμύρια για Σκαμάκα με τη Σασουόλο!

Γουέστ Χαμ: Συμφώνησε στα 42 εκατομμύρια για Σκαμάκα με τη Σασουόλο!

Η Γουέστ Χαμ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τη Σασουόλο για τον Τζανλούκα Σκαμάκα,  με τον Ιταλό διεθνή επιθετικό είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του. 36+6 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που θα μπει στα ταμεία των «νεροβέρντι».

Από τις αρχές του καλοκαιριού φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στη Σασουόλο και τη νέα σεζόν με τις «σειρήνες» από το Παρίσι να αντηχούσαν. Παρόλα αυτά, θα περάσει και τη θάλασσα της Μάγχης, αφού οι «νεροβέρντι» έδωσαν τα χέρια με τη Γουέστ Χαμ.

Οι Λονδρέζοι δεν πτοήθηκαν από το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας και το ποσό που θα μπορούσαν να προσφέρουν στον υψηλόσωμο φορ, ο οποίος είχε μία εκπληκτική σεζόν στη Serie A (16 γκολ σε 36 συμμετοχές). Τον διεκδίκησαν, πλήρωσαν αδρά, έδειξαν τόσο στον ίδιο όσο και στο σύλλογο του πόσο πολύ τον ήθελαν και εν τέλει κέρδισαν την υπογραφή του.

Απόρροια του στενού πρέσινγκ των «σφυριών» ήταν να καταλήξουν το βράδυ της Παρασκευής (22/7) σε οριστική συμφωνία με τη Σασουόλο. Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως το deal έκλεισε στα 42 εκατομμύρια ευρώ (36 θα είναι το ποσό μεταγραφής και τα υπόλοιπα 6 θα καταβληθούν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων). Ο σύλλγος από την Εμίλια-Ρομάνια διατηρεί ένα 10% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Όπως αναφέρει η «Sportmediaset», η επισημοποίηση της συμφωνίας θα γίνει τις επόμενες ημέρες ενώ το Σάββατο (23/7) ο παίκτης θα συναντηθεί με τους διοικούντες της Γουέστ Χαμ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0