Football Talk

Επιμένουν οι Κροάτες για ΑΕΚ και Βίντα, τελειώνει μέσα στο επόμενο 48ωρο η μεταγραφή!

Επιμένουν οι Κροάτες για ΑΕΚ και Βίντα, τελειώνει μέσα στο επόμενο 48ωρο η μεταγραφή!

Τη σπουδαία μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα παλεύει να ολοκληρώσει η ΑΕΚ, με τη συμφωνία να «κλειδώνει» σε διετές συμβόλαιο είτε σε 1+1 μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά Άρθρα

Μια ανάσα απο το «βράχο» Ντομαγκόι Βίντα φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ, προσθέτοντας έναν αληθινό ηγέτη στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Οι Κροάτες επέμεναν την Παρασκευή (22/07) πως η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Βίντα, με το πιθανότερο σενάριο να έχουμε συμφωνία τα επόμενα 24ωρα.

Ο Κροάτης δημοσιογράφος Ιζάκ Άντε Σούτσιτς, ο οποίος αποκάλυψε πρώτος την κίνηση της ΑΕΚ για τον Βίντα, πήγε ένα βήμα παραπέρα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τον Σούτσιτς, η τελική συμφωνία θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα είναι κλειστό διετές συμβόλαιο ή 1+1. Μάλιστα ο Σούτσιτς πρόσθεσε πως ο Βίντα επέστρεψε στην Κροατία το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ παράλληλα ο ατζέντης του έμπειρου αμυντικού βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για την επίτευξη του deal με την ΑΕΚ.

Ο Τούρκος μάνατζερ του Βίντα, Ουγκούρ Αβαντάν χειρίζεται την υπόθεση, με τις πιθανότητες για happy end να είναι υπέρ της Ένωσης. Τέλος, να αναφέρουμε μια λεπτομέρεια που ίσως αποδειχθεί σημαδιακή... Την Παρασκευή (22/07) η ΑΕΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Όγκνιεν Βράνιες, κάτι που σημαίνει πως η φανέλα με το νούμερο 21 μένει ελεύθερη. Συμβολικός αριθμός για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά παράλληλα και προτίμηση του Βίντα μιας και το φοράει στην εθνική Κροατίας!
Vida.jpeg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0