Football Talk

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Κούρτιτς και γιατί πρέπει να λυθεί άμεσα!

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με Κούρτιτς και γιατί πρέπει να λυθεί άμεσα!

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς «ψάχνεται» για νέο συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται και η Ιταλία παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του πρώτου σκόρερ του «Δικέφαλου του Βορρά». 

 

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Λίγα λεπτά μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Λέφσκι Σόφιας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όντας απογοητευμένος και στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, επιβεβαιώνοντας το… χάσμα με τον Κούρτιτς:

«Σχετικά με τον Κούρτιτς, θεώρησα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει, έχοντας κάνει μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία και από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα πρόβλημα μεταξύ αυτού και της ομάδας που ελπίζω να λυθεί άμεσα...».

Από την αρχή της προετοιμασίας υπάρχει αυτό το αναπάντητο ερώτημα, όσον αφορά το μέλλον του Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ. Ο 33άχρονος διανύει το τελευταίο έτος δανεισμού του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και παράλληλα το τελευταίο του με την Πάρμα. Όμως, ο ίδιος γνωρίζει πως η επόμενη υπογραφή που θα βάλει σε χαρτί, ίσως να είναι και η τελευταία του.

Οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται να γνωρίζουν την κατάσταση αλλά δεν είναι διατεθειμένοι (τουλάχιστον μέχρις στιγμής) να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με ακόμα πιο υψηλές αποδοχές, και εκεί ακριβώς, μπαίνουν στη συζήτηση οι ιταλικές ομάδες. Πίζα, Κρεμονέζε και Σαμπντόρια ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αλλά μόνο η πρώτη έχει καταθέσει ήδη πρόταση 2+1 ετών. Ο Σλοβένος θα ήθελε να γυρίσει στην Ιταλία, αλλά η ιδέα της Serie B δεν τον… πολύ-τρελαίνει. 

Εάν κάτι είναι σίγουρο σε αυτό το σίριαλ που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, είναι πως θα πρέπει να «κλείσει» σύντομα, διότι ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει πρόθυμος να αγωνιστεί με πάθος για την ομάδα, αντιθέτως, στον αγώνα με την Λέφσκι φάνηκε να έχει πολλά νεύρα που όπως είναι λογικό δεν βοηθούν. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0