Football Talk

ΑΕΚ: Φιλικό κόντρα στη Φόλενταμ, με... νέο 3-5-2 και διάρκεια 100 λεπτών

ΑΕΚ: Φιλικό κόντρα στη Φόλενταμ, με... νέο 3-5-2 και διάρκεια 100 λεπτών
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Φόλενταμ (22/07, 20:00), σε ένα φιλικό με ιδιαιτερότητες. Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το αγωνιστικό πλάνο.
Σχετικά Άρθρα

Το δεύτερό της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει η ΑΕΚ, μετά τη νίκη επί της Γκενκ, αντιμετωπίζοντας τη Φόλενταμ την Παρασκευή (22/07, 20:00) στο προπονητικό της στο Alkmaarche Boys.

Πρόκειται για ένα φιλικό ιδιαίτερο, μιας και θα έχει τέσσερα ημίχρονα, από 25 λεπτά το καθένα, μετά από συμφωνία των προπονητών. Η πρώτη διακοπή θα έχει διάρκεια 3 λεπτά, η δεύτερη θα είναι σαν κανονικό ημίχρονο, δηλαδή 15 λεπτά, και η τρίτη, άλλα 3 λεπτά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα διαφοροποιημένο 3-5-2, με τους Πινέδα και Γιόνσον να βρίσκονται στην ίδια ευθεία, την ώρα που Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς θα βρίσκονται πιο μπροστά, πλαισιώνοντας τον Αραούχο. Μίας μορφής 3-4-2-1. Ως κεντρικός αμυντικός αναμένεται να αγωνιστεί ξανά ο Σιμάνσκι, την ώρα που ο Μήτογλου δοκιμάστηκε δεξιά αντί του Ρότα.

Αντίπαλος της ΑΕΚ, όπως προαναφέρθηκε, η Φόλενταμ, ομάδα που κατά την περασμένη περίοδο εξασφάλισε την άνοδό της στην Eredivisie και ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 7 Αυγούστου. Έως τώρα, στα δύο φιλικά που έχει δώσει, μετρά μία «λευκή» ισοπαλία με την Μπρέντα και μία νίκη επί της Γκενκ με 3-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0