Football Talk

EURO Γυναικών: Στα ημιτελικά η Γερμανία, επικράτησε 2-0 της Αυστρίας (video)

EURO Γυναικών: Στα ημιτελικά η Γερμανία, επικράτησε 2-0 της Αυστρίας (video)

Στα ημιτελικά του EURO Γυναικών 2022 προκρίθηκε η Γερμανία, η οποία επικράτησε σε ένα οριακό ματς της Αυστρίας με 2-0.

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Γερμανία, η οποία πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του EURO Γυναικών 2022 μετά την νίκη της επί της Αυστρίας με 2-0. Οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο, με τις Γερμανίδες όμως να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους και να συνεχίζουν στην διοργάνωση.

Πιο δυνατά στον αγώνα μπήκε η Αυστρία, η οποία είχε μερικές καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει. Αυτή που θα άνοιγε το σκορ θα ήταν η Λίνα Μάγκαλ, η οποία στο 25’ από το κέντρο της περιοχής μετά από γύρισμα της Μπιλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ζίνσμπεργκερ.

Το γκολ αυτό «έκοψε» τα πόδια της Αυστρίας, η οποία περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε, με την Γερμανία να έχει δοκάρι μόλις στο 47’ και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.

Η Αυστρία αύξησε την πίεση και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, η άμυνα της Γερμανίας όμως έκανε πολύ καλά την δουλειά της. Όσο ο χρόνος περνούσε, το άγχος πίεζε την ομάδα της Φίρμαν, κάτι που τελικά εκμεταλλεύτηκε η Ποπ. Στο 90’, η Ζίνσμπεργκερ έδιωξε απρόσεκτα, με την επιθετικό της Βόλφσμπουργκ να βάζει την κόντρα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Σε έναν αγώνα με έντονο ρυθμό, η Γερμανία κατάφερε να επικρατήσει όντας στις λεπτομέρειες καλύτερη και συνεχίζει στο EURO Γυναικών 2022. Στα ημιτελικά πλέον, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γαλλία και Ολλανδία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0