Football Talk

Ντουκουρέ: «Δείξαμε χαρακτήρα, με την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο»

Ντουκουρέ: «Δείξαμε χαρακτήρα, με την ίδια νοοτροπία και στο επόμενο»

Μετά την μεγάλη νίκη του Άρη επί της Γκόμελ για τα προκριματικά του Europa Conference League (5-1), ο Σέικ Ντουκουρέ μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας, τους νέους παίκτες αλλά και την ρεβάνς.

Μεγάλη νίκη για τον Άρη επί της Γκόμελ με 5-1 στα προκριματικά του Europa Conference League, με τους Θεσσαλονικείς να είναι… αγκαλιά με την πρόκριση. Μετά τον αγώνα ο Σέικ Ντουκουρέ μίλησε για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του ενώ τόνισε πως πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και στην ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη:

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Πετύχαμε αρκετά γκολ στη συνέχεια και οι επιθετικοί μας ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Είναι νωρίς ακόμη, χρειαζόμαστε δουλειά για να αποδώσουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα νέα αποκτήματα του Άρη: «Είναι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να προσαρμοστούν και να γίνουμε όλοι μία παρέα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βγει η δουλειά στη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο Μπούργος τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει τελειώσει παρά το 5-1: «Όπως είπε ο προπονητής μας είναι. Έχουμε ένα καλό σκορ, αλλά αυτό το 5-1 δεν πρέπει να μας κοιμήσει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία. Σαν να μην έγινε ποτέ το σημερινό. Στο επόμενο παιχνίδι δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0