Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός δε συνηθίζει να παίζει έτσι - Πάντα έλεγα ότι η Μακάμπι έχει ποιότητα» (video)

Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός δε συνηθίζει να παίζει έτσι - Πάντα έλεγα ότι η Μακάμπι έχει ποιότητα» (video)
Σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς τοποθετήθηκε για την χθεσινή (20/07) αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα.
Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών γνωρίζει ότι η ισοπαλία στο Ισραήλ δεν φέρνει την καταστροφή, αλλά κρατάει παράλληλα χαμηλά την μπάλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυναμική του αντιπάλου, στις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, αλλά και στα στοιχεία τα οποία απουσίαζαν από την ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


Αναφορικά με το παιχνίδι:
 «Πάντα πίστευα και δήλωνα πως η Μακάμπι είναι ένας αντίπαλος πολύ καλός, οργανωμένος και με ποιότητα. Περιμέναμε να μας πιέσει και έγινε. Μας δυσκόλευσαν και οι συνθήκες, παίξαμε σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, κάτι που μας κόστισε σε δυνάμεις. Επηρέασαν την απόδοσή μας, με αυτήν την έννοια το 1-1 δεν είναι τόσο κακό.

Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα ανοιχτά στην έδρα μας, το οποίο θα γίνει με καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς με όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας».

Για τα θετικά που κρατάει, αλλά και για τα όσα θέλει να αλλάξει: «Θέλουμε να κρατήσουμε αγωνιστικό πνεύμα, την οργάνωση και τη συνοχή. Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση που δεν ασκήσαμε στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι, να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Είναι κάτι που δεν το κάναμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0