Football Talk

Γιόνσον: «Επίθεση γοητείας από την ΑΕΚ, με κυνηγούσαν οκτώ μήνες»

Γιόνσον: «Επίθεση γοητείας από την ΑΕΚ, με κυνηγούσαν οκτώ μήνες»

Ο Γενς Γιόνσον μίλησε για την οκτάμηνη επιμονή της ΑΕΚ, η οποία τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να υπογράψει τελικά στην Ένωση.

Σύμφωνα με τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος μίλησε στο tipsbladet.dk, η ΑΕΚ τον ήθελε… πάρα πολύ. Ο Δανός χαφ μίλησε για την μεταγραφή του στην Ένωση, ως ελεύθερος από την Κάντιθ, υποστηρίζοντας πως αρχικά ήταν αρνητικός, πείστηκε όμως από την «επίθεση γοητείας» της ομάδας, η οποία διήρκησε… οκτώ μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ΑΕΚ τού τηλεφωνούσαν καθημερινά, με στόχο να τον πείσουν. Και τελικά το κατάφεραν.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι άνθρωποι της ΑΕΚ με κυνηγούσαν οκτώ μήνες, μου τηλεφωνούσαν σχεδόν καθημερινά, αλλά δεν με ενδιέφερε να πάω εκεί. Στην πραγματικότητα ούτε αυτό το καλοκαίρι, αλλά η επιμονή αποδίδει κατά καιρούς και έτσι έγινε και με την ΑΕΚ. Όσο πιο συνεχής ήταν η επίθεση γοητείας από την ΑΕΚ, τόσο άρχισα να εξοικειώνομαι και άρχισα να σκέφτομαι και άλλα πράγματα για την καριέρα μου. Αν έπρεπε ποτέ να προσπαθήσω να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και να παίξω για πρώτη φορά για μετάλλια και τίτλους, μάλλον δεν θα ήταν στην Ισπανία ή οπουδήποτε αλλού. Έτσι το έργο της ΑΕΚ κατέληξε να με ελκύει.

Και μετά υπάρχει ένας σύλλογος και ένας προπονητής που έκαναν πολλά για να με πάρουν. Ήταν το καλύτερο συνολικό πακέτο. Ήταν η κύρια αιτία της στροφής μου προς την ΑΕΚ. Θα είναι κάτι εντελώς νέο για μένα να δοκιμάσω. Γι' αυτό, όμως, παίζεις ποδόσφαιρο. Να κερδίζεις και να διασκεδάζεις. Ελπίζω να φθάσω να το πετύχω εδώ. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος για εμένα και τον σύλλογο, οπότε ναι, ήταν ένας από τους μεγάλους παράγοντες για την αλλαγή.

Θα παίξω σε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στα ματς. Δεν το έχω δοκιμάσει εδώ και δύο χρόνια. Έπαιζα, άλλωστε, σε μία ομάδα που είχε λίγο παραπάνω από 25% κατοχή μπάλας στο παιχνίδι και πιστεύω πως αυτή η αλλαγή μπορεί να με ωφελήσει σε σχέση με την Εθνική ομάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παίξω πολύ, πολύ καλό ποδόσφαιρο για να αντισταθμίσω το γεγονός ότι έκανα ένα βήμα κάτω από πλευράς ποιότητας πρωταθλήματος
».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0