Football Talk

Champions League: Σπουδαία διπλά για Βικτόρια Πλζεν και Σλόβαν Μπρατισλάβας! (video)

Champions League: Σπουδαία διπλά για Βικτόρια Πλζεν και Σλόβαν Μπρατισλάβας! (video)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν τα περισσότερα ζευγάρια της δεύτερης μέρας για το β’ γύρο των προκριματικών του UEFA Champions League. Προβάδισμα για τη Βικτόρια του Πλζεν και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με ανατροπή μάλιστα.

Όσο προχωρούν οι γύροι τόσο θα μπαίνουν στα προκριματικά της διοργάνωσης πιο «βαριά» ονόματα, με τις λεπτομέρειες να είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, είναι ακόμα ανέτοιμες, δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και ως εκ τούτου, η παραγωγικότητα κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν 1-2

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους Τσέχους, οι οποίοι έφυγαν με τη νίκη από την πρωτεύουσα της Φινλανδίας και σε μια εβδομάδα από τώρα (27/7) θα έχουν τη δυνατότητα να κλειδώσουν την πρόκριση.

Απόλυτα ισορροπημένο το ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά να μη μπορούν να δημιουργήσουν πληθώρα ευκαιριών. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Κόπιτς στο 57’ λεπτό.

Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2

Με το ίδιο σκορ αλλά με ανατροπή στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, επικράτησε και η Σλόβαν Μπρατισλάβας της Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, στο πιο χορταστικό ίσως ματς της ημέρας.

Μέχρι και το 82’ λεπτό, οι Ούγγροι κρατούσαν το προβάδισμα στα χέρια τους, όμως ένα ξέσπασμα των Σλοβάκων στο δεύτερο μέρος έφερε τα πάντα «τούμπα». Βέβαια, με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ πλέον αν μη μετράει, ουσιαστικά ένα γκολ τις χωρίζει μόνο. Παρά ταύτα η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάις, φανέρωσε ότι είναι έτοιμη να τσεκάρει εκείνη το εισιτήριο για τον γ’ γύρο.

Μάριμπορ – Σέριφ Τίρασπολ 0-0

Λευκή ισοπαλία στη Βοσνία με τις δυο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα από τώρα (26/7). Οι Μολδαβοί ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή των κινήσεων και τις πιο απειλητικές φάσεις που όμως δεν μετουσίωσαν σε γκολ.

Ντιναμό Κιέβου – Φενέρμπαχτσε 0-0

Στο πιο δυνατό και ανταγωνιστικό ζευγάρι, η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να φύγει θριαμβεύτρια από το Λοτζ της Πολωνίας, παρόλο που ήταν η καλυτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Η κατάσταση στην Ουκρανία, δεν επιτρέπει τους συλλόγους της να δίνουν τα ματς στην έδρα τους και σε συνδυασμό με το διάστημα αποχής, οι παίκτες του Μιρτσέα Λουτσέσκου ήταν ανέτοιμοι. Από την άλλη, τα «καναρίνια» ήταν πιο δραστήρια, πιο απειλητικά, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν. Συνεπώς όλα μένουν ανοιχτά ενόψει της δεύτερης πράξης στην Κωνσταντινούπολη (27/7).


Συνολικά όλα τα αποτελέσματα του 1ου αγώνα του Β’ γύρου:

Ζαλγκίρις – Μάλμε: 1-0

Κάραμπαχ – Ζυρίχη 3-2

Πιούνικ – Ντουντελάνζ 0-1

Λουντογκόρετς – Σάμροκ Ρόβερς 3-0

Μίντιλαντ – ΑΕΚ Λάρνακας 1-1

Λίνφιλντ – Μπόντο Γκλιμτ 1-0

Ελσίνκι – Βικτόρια Πλζεν 1-2

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός 1-1

Ντιναμό Κιέβου – Φενέρμπαχτσε 0-0

Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2

Μάριμπορ – Σερίφ Τίρασπολ 0-0

Οι ρεβάνς θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα (26-27/7)

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0