Football Talk

Μαρτίνς: «Η ρεβάνς θα είναι τελείως διαφορετική – Μας δικαίωσε η επιλογή του Τικίνιο» (video)

Μαρτίνς: «Η ρεβάνς θα είναι τελείως διαφορετική – Μας δικαίωσε η επιλογή του Τικίνιο» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στάθηκε κυρίως στις αντίξοες συνθήκες, λόγω της ζέστης στο Ισραήλ, ενώ υπογράμμισε πως αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του Τικίνιο στη βασική ενδεκάδα.

Σχετικά Άρθρα

Πρεμιέρα στην Ευρώπη με ισοπαλία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με την Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του έπειτα από τη λήξη του ματς μίλησε για τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά και της πίεσης του αντιπάλου.

Επιπλέον στάθηκε στην επίδοση του Τικίνιο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια καθώς τόνισε πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι και το αποτέλεσμα:

«Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το 1-1 είναι ένα καλό σκορ για εμάς. Επηρεαστήκαμε πάρα πολύ από τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες μας κόστισαν πολύ σε κουράγιο και δύναμη. Είμαστε σε θέση να πούμε πως, με αυτά τα δεδομένα και παίζοντας απέναντι σε έναν πάρα πολύ ποιοτικό αντίπαλο ο οποίος μας πίεσε και μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες, δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα.

Τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά στη δική μας έδρα, όταν θα παίξουμε μπροστά στον δικό μας κόσμο και στις συνθήκες που έχουμε συνηθίσει. Εκεί μπορούμε να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με την απόδοση του Τικίνιο:

«Ο Τικίνιο έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και για αυτό επιλέξαμε τον συγκεκριμένο παίκτη. Έχει χαρακτηριστικά που ταίριαζαν στον αγώνα, μπορεί να κρατήσει την κατοχή, να βοηθήσει την ομάδα στην επίθεση και τη δημιουργία γενικότερα.

Δικαιωθήκαμε σήμερα με την απόφαση να τον ξεκινήσουμε στην ενδεκάδα γιατί ήταν ένας από τους καλούς, πάνω από τον μέσο όρο, ενώ η υπόλοιπη ομάδα αντιμετώπισε δυσκολίες προσαρμογής στη ζέστη, την υγρασία, αλλά και στις δυσκολίες που μας έβαλε ο αντίπαλος. Ο Τικίνιο στάθηκε πάρα πολύ άξιος στις περιστάσεις και αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες. Η φυσική του κατάσταση μας δικαίωσε».

Για το γεγονός πως μετά το γκολ ο Ολυμπιακός δεν έγινε απειλητικός:

«Αυτό οφείλεται στο παιχνίδι του αντιπάλου, ο οποίος μας πίεσε αρκετά και μας ανάγκασε να παίξουμε πάρα πολύ χαμηλά πράγμα που ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να κάνει και ιδιαίτερα για τόσο μεγάλο μέρος του αγώνα. Νομίζω πως αυτό οφείλεται κυρίως στην κόπωση που ήρθε από τις καιρικές συνθήκες, πολλοί παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα προσαρμογής στο κλίμα, αλλά και στην τακτική του αντιπάλου.

Συνήθως ο Ολυμπιακός δεν αφήνει πολύ χώρο στον αντίπαλο, ακόμα και αν έχει σκοράρει, δυστυχώς όμως σήμερα αναγκαστήκαμε να το κάνουμε αυτό γιατί αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα προσαρμογής στο κλίμα».

Για το αν περιμένουμε διαφορετική προσέγγιση στη ρεβάνς:

«Είμαστε 100% σίγουροι ότι το παιχνίδι στην Ελλάδα θα είναι τελείως διαφορετικό. Πρώτον γιατί οι καιρικές συνθήκες είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει και γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε, δεύτερον γιατί θα έχουμε 30.000 κόσμο στο πλευρό μας αυτή τη φορά οι οποίοι θα δίνουν ώθηση στη δική μας ομάδα. Είμαστε σίγουροι πως το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από όλες τις απόψεις».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0