Football Talk

Ζινκερνάγκελ: «Ευτυχισμένος για το γκολ, αλλά αφήνει πικρία το αποτέλεσμα» (video)

Ζινκερνάγκελ: «Ευτυχισμένος για το γκολ, αλλά αφήνει πικρία το αποτέλεσμα» (video)
Ο σκόρερ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης (20/07, 1-1), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.
Ο Φίλιπ Ζίνκερνάγκελ χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση, αλλά το 1-1 (20/07) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, στα οποία αναφέρθηκε, στις δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί κρατήσαμε το 1-0 για σχεδόν 90 λεπτά και δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως, κοιτάμε τη ρεβάνς».

Για το γκολ στην πρώτη του εμφάνιση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα στο πρώτο μου ματς. Ο στόχος μου είναι να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Νιώθω όμορφα, αλλά παράλληλα, στεναχωριέμαι που δεν κερδίσαμε, αφού το γκολ μου θα είχε άλλη αξία. Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, ωστόσο, και περιμένω να το νιώσω και μπροστά στους δικούς μας φιλάθλους».

Για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την ετοιμότητα της ομάδας:
«Πολύ ζεστός ο καιρός, με πολύ υγρασία. Ίσως οι αντίπαλοι έχουν συνηθίσει σε αυτές τις συνθήκες και να μην κουράζονται τόσο εύκολα. Το νιώσαμε ειδικά στα πρώτα σαράντα λεπτά. Είχαμε ιδρώσει από το ζέσταμα. Ήταν ένα προβάδισμα για αυτούς, αλλά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα στην Αθήνα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα διαφορετικό ματς, στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, το οποίο πρέπει να ελέγξουμε και να είμαστε επιθετικοί. Δεν ήταν εύκολο, ωστόσο, το εκτός έδρας ματς. Ίσως στο τέλος της ημέρας, το 1-1 να είναι εντάξει ως αποτέλεσμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0