Football Talk

Τικίνιο: «Θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά θα τα πούμε στην έδρα μας» (video)

Τικίνιο: «Θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά θα τα πούμε στην έδρα μας» (video)
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ισοπαλία της ομάδας του με τη Μακάμπι Χάιφα (20/07, 1-1) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.
Ο κατά κάποιον τρόπο «δημιουργός» του γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, Τικίνιο Σοάρες, παραχώρησε δηλώσεις μετά την ισοπαλία των δύο ομάδων (20/07, 1-1) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV:
«Δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, γιατί προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, σε μία καυτή έδρα και τώρα πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε την πρόκριση στο δικό μας γήπεδο».

Για το αν περίμενε να ξεκινήσει βασικός:
«Είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή, για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Το ίδιο ισχύει και για όλη την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, παίζουμε για το σύνολο. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και όλοι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το επόμενο ματς:
«Θα τα πούμε στην έδρα μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0