Football Talk

Μπότεφ Πλόβντιβ – ΑΠΟΕΛ 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στην Κύπρο! (video)

Μπότεφ Πλόβντιβ – ΑΠΟΕΛ 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στην Κύπρο! (video)

Ο ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε ισόπαλος στη Φιλιππούπολη απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ (0-0), σε ένα ματς που έγιναν περισσότερα εκτός γηπέδου παρά εντός. Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση για την επόμενη εβδομάδα (28/7) στη Λευκωσία.

Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήσαν οι Μπότεφ Πλόβντιβ και ΑΠΟΕΛ στα πρώτα 90’ λεπτά της μεταξύ τους κόντρας και όλα θα κριθούν στον ΓΣΠ της Λευκωσίας σε οκτώ βράδια από τώρα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στη Βουλγαρία για τον Β' προκριματικό γύρο του Conference League. Αρκετά επεισόδιά σημειώθηκαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε ένθερμους οπαδούς των δυο συλλόγων.

Σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκονται όλες οι ομάδες και είναι απολύτως λογικό να μη βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Δεν μπόρεσαν να γίνουν παραγωγικές και κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά η ισοπαλία.

Οι Κύπριοι φεύγουν από τη Βουλγαρία με ένα αποτέλεσμα που αν εμφανιστούν σοβαροί στην έδρα τους, έχουν αυξημένες πιθανότητες να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στους ομίλους. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει, ως γηπεδούχος, εκείνον του αγώνα Κίζιλζαρ - Όσιγιεκ.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0