Football Talk

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι ώρες των ματς με τη Σλάβια και Βόλο – Με σχεδόν 1000 οπαδούς στην Πράγα!

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι ώρες των ματς με τη Σλάβια και Βόλο – Με σχεδόν 1000 οπαδούς στην Πράγα!

Γνωστοποιήθηκαν οι ώρες των αναμετρήσεων απέναντι στη Σλάβια Πράγας αλλά κι εκείνη του φιλικού με τον Βόλο – Ταξιδεύει με τον κόσμο του στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός.

Σχετικά Άρθρα

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς μπαίνει σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο πριν από αυτό, προέχει η ολοκλήρωση της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας, η οποία «κλείνει» με την φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο.

Συγκεκριμένα το ματς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24/7 και ώρα 19:30 στη Λεωφόρο. Μάλιστα ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα μπορέσει να δώσει κανονικότατα το «παρών» στο γήπεδο.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, κατά πάσα πιθανότητα, τη Σλάβια Πράγας με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 19:00 (στην Αθήνα) και τη ρεβάνς στις 20:30.

Στην Πράγα οι «πράσινοι» φίλαθλοι θα μπορέσουν επίσης να παραβρεθούν στον αγώνα, με την ομάδα να έχει στη διάθεσή της 962 εισιτήρια.

Για τις 28/7 δε, δεν έχει κλείσει ακόμα ο αντίπαλος του φιλικού στη Λεωφόρο. Υπάρχει πιθανότητα, μάλιστα, να πάει και μια μέρα μετά, ανάλογα και με τον αντίπαλο.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0