Football Talk

Ίνγκασον: «Έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας - Πάμε για μάχη στην Σόφια»

Ίνγκασον: «Έχουμε δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας - Πάμε για μάχη στην Σόφια»
Ιιδαίτερο ενδιαφέρον κρύβεται πίσω από τις pre game δηλώσεις του Σβέριρ Ίνγκασον, αναφορικά με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας.

Ένας εκ των κουρφαίων αμυντικών του ελληνικού πρωταθλήματος και πλέον αρχηγός του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Σβέριρ Ίνγκασον, μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη βουλγαρική πρωτεύουσα, από όπου ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Μετρημένος στα λόγια του ο 29χρονος Ισλανδός, ο οποίος έκανε λόγο για έναν δύσκολο αντίπαλο, αλλά και για μάχη η οποία αναμένεται να δοθεί στο τερέν. Μάλιστα προειδοποίησε τον κόσμο του δικεφάλου ότι δεν πρόκειται να δουν όμορφο ποδόσφαιρο...

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ακόμη νωρίς, δουλεύουμε εδώ και τέσσερις εβδομάδες, είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία, Έρχονται ακόμη ποδοσφαιριστές, έχουμε αφίξεις ακόμη, ο ρόλος μας είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να προσαρμοστούν, να μεγαλώσουμε μαζί. Ίσως η ενέργεια να είναι παραπάνω σε ένταση σε σχέση με πέρσι, φαίνεται και από τα φιλικά αυτό. Θα πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε μαζί, δεν θα παρουσιαστούμε αύριο παίζοντας το πιο φανταστικό ποδόσφαιρο μας, αλλά θα μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα».

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι με την Λέφσκι:

«Η αλήθεια είναι ότι στην Ευρώπη τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα, πάντα τα εκτός έδρας είναι δύσκολα, έτσι και με τη Λέφσκι, θα είναι δύσκολο, θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Δεν πρέπει να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, να μην ξεχνάμε τι έγινε και στην αρχή πέρσι στην Ιρλανδία με εμάς. Θα πρέπει να παλέψουμε, η Λέφσκι στηρίζεται σε δυνατό παιχνίδι και στα φυσικά προσόντα των παικτών της. Είναι μια ομάδα που δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και άρα έχει βρει ρυθμό. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε και να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στον αγώνα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0