Football Talk

Μπακχάρ: «Ένδοξη η ιστορία του Ολυμπιακού στο Champions League - Θα μας βοηθήσει ο Πλάνιτς»

Μπακχάρ: «Ένδοξη η ιστορία του Ολυμπιακού στο Champions League - Θα μας βοηθήσει ο Πλάνιτς»
Δηλώσεις του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (20/07, 20:00), ενώ αναφέρθηκε και στον Πλάνιτς, που φέρεται να πλησιάζει στην ΑΕΚ.
Σχετικά Άρθρα
Μετά τον Πέδρο Μαρτίνς, ήταν η σειρά του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ, να παραχωρήσει δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Ισραηλινούς, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μπόγκνταν Πλάνιτς, που φέρεται να βρίσκεται μία «ανάσα» από την ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, αλλά και τα λεγόμενα του προέδρου του συλλόγου.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η φάση της ομάδας μας είναι η πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ».

Για τον Πλάνιτς ανέφερε:
«Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0