Football Talk

Μασούρας: «Δεν είμαστε στο 100% αλλά είμαστε τακτικά έτοιμοι και συγκεντρωμένοι»

Μασούρας: «Δεν είμαστε στο 100% αλλά είμαστε τακτικά έτοιμοι και συγκεντρωμένοι»

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του δεν είναι εντελώς έτοιμη, αλλά συγκεντρωμένη στην πρόκριση.

Εν όψει των προκριματικών του Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μακάμπι Χάιφα, ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση της ομάδας του. Ο Έλληνας εξτρέμ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι ακόμα στο 100% αλλά έτοιμοι τακτικά για τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το σημαντικό είναι να πηγαίνεις βήμα βήμα, να μην σκέφτεσαι το πόσο μακριά θες να πας στη διοργάνωση. Να αναλύεις το κάθε ματς ξεχωριστά, η ομαδική δουλειά μπορεί να σε περάσει στην επόμενη φάση κι όταν βρεις τα πατήματά σου μπορείς να προσθέσεις πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού σου.

Δεν είμαστε στο 100% των ικανοτήτων μας, είμαστε συγκεντρωμένοι και τακτικά έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, με αυτοπεποίθηση, που δημιουργεί ευκαιρίες».

Για τον Βρσάλικο είπε: «Είναι ένα παιδί που τώρα μπαίνει στην ομάδα, παρόλα αυτά έχει εμπειρία και φαίνεται αυτό. Επικοινωνεί μαζί μου, έχει εμπειρία και θα με βοηθήσει πολύ στο γήπεδο. Μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις όπως όλοι οι έμπειροι παίκτες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0