Football Talk

Ματίας Αλμέιδα: «Πληρώνεστε για να παίζετε ποδόσφαιρο - Βάλτε καρδιά και πάθος!»

Ματίας Αλμέιδα: «Πληρώνεστε για να παίζετε ποδόσφαιρο - Βάλτε καρδιά και πάθος!»

Μετά το τέλος της απογευματινής (18/7) προπόνησης της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να κάνει τις παρατηρήσεις του και να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στη δουλειά.

Ακόμα ένα δείγμα της δουλειάς και της νοοτροπίας του Ματίας Αλμέιδα φάνηκε στην απογευματινής προπόνησης της ΑΕΚ την Δευτέρα (18/7).

Ο Αργεντινός τεχνικός μετά το τέλος του προγράμματος συγκέντρωσε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και ενώπιον όλων των συνεργατών του, μίλησε για σχεδόν 15 λεπτά για πράγματα που δεν του άρεσαν, θέλοντας να τους συνετίσει.

«Γνωρίζατε ότι μετά το παιχνίδι του Σαββάτου και το ρεπό της Κυριακής θα ερχόταν μια πιεστική ημέρα στην προπόνηση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δουλειά. Και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε μας κίνηση σε κάθε στιγμή. Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη κάποια πράγματα.

Είδα σήμερα, ότι διαμαρτυρόσασταν. Μια, δύο, τρεις. Δεν είμαι διαιτητής εγώ. Πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο και λιγότερο να μιλάμε. Να δουλεύουμε σκληρά για εμάς για τον συμπαίκτη μας. Είμαστε διψασμένοι για δουλειά.

Υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε στον κόσμο και εσείς είστε ευλογημένοι να κάνετε αυτή την δουλειά. Πληρώνεστε για να παίζετε ποδόσφαιρο, τι άλλο θέλετε… Βάλτε καρδιά και πάθος σε αυτό. Δεν υπάρχει κούραση σε αυτό. Δεν θέλω να βλέπω πρόσωπα που είναι κουρασμένα. Θέλω ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Αυτό έκανα και εγώ, αυτό έκανε και Μπρούνο (Άλβες) μέχρι να σταματήσει.

Όταν δεν ήμουν και εγώ καλά κάπου, πήγα μία μέρα στον Μοράτι, τον ιδιοκτήτη της Ιντερ και του ζήτησα να φύγω. Δεν ήμουν χαρούμενος.  Εδώ όσοι είστε θέλω να είστε χαρούμενοι και να βλέπω κίνητρο», ήταν τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0