Football Talk

Ντόρτμουντ: Σοκ με Αλέ, βρέθηκε όγκος στα γεννητικά όργανα του νεοαποκτηθέντος φορ!

Ντόρτμουντ: Σοκ με Αλέ, βρέθηκε όγκος στα γεννητικά όργανα του νεοαποκτηθέντος φορ!
Σοκαρισμένη η Ντόρτμουντ με τα νέα για τον Σεμπαστιέν Αλέ. Σε εξετάσεις ανακαλύφθηκε όγκος στα γεννητικά όργανα του Ιβοριανού στράικερ. Αποχώρησε από την προετοιμασία για περαιτέρω ιατρικά τεστ.

Ο Σεμπαστιέν Αλέ ανακοινώθηκε προ ημερών από την Ντόρτμουντ. Ο 28χρονος στράικερ βρισκόταν στην προετοιμασία της νέας ομάδας του στο ελβετικό Μπαντ Ράγκατς, όταν ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, του έφεραν άσχημα νέα. Στο πλαίσιο αυτών ανακαλύφθηκε όγκος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, με συνέπεια να αποχωρήσει από το καμπ της Μπορούσια, για να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, ο Ιβοριανός ήδη επέστρεψε στο Ντόρτμουντ. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν πιο λεπτομερείες εξετάσεις, από ειδικό ιατρικό κέντρο.

«Η είδηση είναι ένα σοκ για τον Σεμπαστιέν και εμάς. Όλη η οικογένεια της Ντόρτμουντ ευχόμαστε περαστικά και να βρει σύντομα την υγεία του. Ελπίζουμε να είναι γρήγορα μαζί μας, ώστε να τον αγκαλιάσουμε και να χαρούμε την παρέα του. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να έχει την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη», αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής, Σεμπάστιαν Κελ.


Η Μπορούσια ταυτόχρονα ζήτησε να σεβαστούν τα media το προσωπικό δράμα του ποδοσφαιριστή και θα επανέλθει με οτιδήποτε νεότερο αφορά την υγεία του Αλέ. Είναι η δεύτερη δυσάρεστη είδηση στα ενδότερα της Bundesliga, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υγείας, μετά τον Ρίχτερ της Χέρτα Βερολίνου. 

Η πρώην ομάδα του, η Γουεστ Χαμ, φρόντισε και εκείνη, μέσω των social media, να στηρίξει τον πρώην ποδοσφαιριστή της. 

Το ίδιο έπραξε και η ομάδα από την οποία επέστρεψε στην Bundesliga o Αλέ, ο Άγιαξ


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0